Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak tam wersja na xbox360 ?
--- Koniec cytatu ---
Jest dodany do patcha Ekstraklasa u Bolka. Można wyciągnąć albo poczekać max. do końca tego tygodnia. Niestety nie mam kiedy skończyć tych całkiem nowych kwestii na konsoli...
ibraPSG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest dodany do patcha Ekstraklasa u Bolka. Można wyciągnąć albo poczekać max. do końca tego tygodnia. Niestety nie mam kiedy skończyć tych całkiem nowych kwestii na konsoli...
--- Koniec cytatu ---
Poczekam sobie i nie poganiam, byłem tylko ciekaw na jakim jesteś etapie ;)
TEATRALNE:
Po aktualizacji patcha PTE do 3.0 nie działa już wersja PL,gdyż zaktualizowało się do 1.03,czy będzie jakiś update Tommy ? Świetne to spolszczenie i zamierzam korzystać z niego dalej :)
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo aktualizacji patcha PTE do 3.0 nie działa już wersja PL,gdyż zaktualizowało się do 1.03,czy będzie jakiś update Tommy ? Świetne to spolszczenie i zamierzam korzystać z niego dalej :)
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście nie ma żadnego problemu. Pewnie już sobie dostosowałeś patch do swoich potrzeb, stadiony, sędziowe, gra online itd.? Wystarczy włączyć program DpFileList 1.6, włączyć aktualny plik DpFileList.bin notatnikiem i zaznaczyć w programie dokładnie te pliki cpk, które znajdują się na liście plików DpFileList.bin . Na końcu tylko dodaj nasze spolszczenie i działa :)
Głowne teksty, które się pojawiły po DLC 2.0 dotyczą menu głównego i kila pobocznych tekstów w myClub. Sama rozgrywka W OGÓLE SIĘ NIE ZMIENIA :) Daj znać, jak postępy!
P.S - Przykładowy Screen masz w moim poście na poprzedniej stronie :)
TEATRALNE:
Załączyłem na moment i wszystko wygląda dobrze. Na początku miałem problemy,było tylko tło spolszczenia i nie działało mi tłumaczenie,ale zorientowałem się wracając na stronę poprzednią i zauważyłem że brakuje mi wogóle pliku " zzzSPOLSZCZENIE-tommy9999pl " i to było przyczyną. Wcześniej musiałem mieć wgrane za pomocą instalatora czy coś i mi chodziło na dlc 1.00.
Dopiero teraz to zrobiłem,bo w tygodniu praca i nie było czasu na przyjemności. Dzięki wielkie Tommy :laugh:
Nawigacja
[#] Następna strona