Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
nygys019:
Witam nie mogę zainstalować spolszczenia gdyż w folderze "download" znajduje się tylko jeden plik "zzzSPOLSZCZENIE-tommy9999pl". Może wiecie co źle robię ?
boyka2727:
Podpinam się, mam wersję 1.1.0.0 czy trzeba jakąś aktualizacje przeprowadzić przed wgraniem spolszczenie ( nic nie instalowałem jeszcze do gry)? mam taką samą sytuację jak kolega wyżej.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Witam nie mogę zainstalować spolszczenia gdyż w folderze "download" znajduje się tylko jeden plik "zzzSPOLSZCZENIE-tommy9999pl". Może wiecie co źle robię ?
--- Koniec cytatu ---
A użyłeś programu DpFileList Generator do skompilowania pliku DPFilelist.bin, który określa co ma być dodane do PESa ?
Jeśli nie ma cie wgranego żadnego DLC musicie użyć DpFileList Generator pod DLC 0.0 >>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE wybieracie lokalizacje i na koniec zaznaczacie No DLC
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam nie mogę zainstalować spolszczenia gdyż w folderze "download" znajduje się tylko jeden plik "zzzSPOLSZCZENIE-tommy9999pl". Może wiecie co źle robię ?
--- Koniec cytatu ---
Możesz zrobić tak jak polecił wam kolega "we'street", pobrać program DpFileList.bin i wskazać na wersję gry bez DLC lub ewentualnie, zamienić nazwę pliku spolszczenia na Dt20_eng_win.cpk i wrzucić do folderu Data (zróbcie sobie wcześniej kopię tamtego pliku).
boyka2727:
Problem został rozwiązany, a polegał na tym, że na początku chciałem zainstalować nieoficjalne spolszczenie, i tam używałem generatora wybierając DLC 1.0 , co sie okazało jak podpowiedzieli koledzy, trzeba było wybrac bez dlc, i użyłem generatora z folderu oficjalnego spolszczenia i tam od razu pokazywało mi "no DLC", a ja myślałem, że ma być z 1.0. Dzięki chłopaki za pomoc, teraz gra będzię o wiele przyjemniejsza. Wesołych reszty Świąt!
Nawigacja
[#] Następna strona