Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)

<< < (17/26) > >>

BUCZO:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

BUCZO:
taka ciekawostka: wgrałem do tego patcha stadiony i inne dodatki i język zmienił mi się spowrotem na angielski ale wróciły herby dla ligi niemieckiej, w drużynach pozostały wrócił lech poznań czyli wygląda jakby oatch działał w 100% i teraz pytanie jak zainstalować spolszczenie żeby dalej było tak jak jest tylko PL  :)

DmG_PL:
W dbfilelist generator zaznacz najpierw 2 pierwsze pliki (te od dlc), później spolszczenie, a na koniec resztę plików i wygeneruj nowy plik.

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtaka ciekawostka: wgrałem do tego patcha stadiony i inne dodatki i język zmienił mi się spowrotem na angielski ale wróciły herby dla ligi niemieckiej, w drużynach pozostały wrócił lech poznań czyli wygląda jakby oatch działał w 100% i teraz pytanie jak zainstalować spolszczenie żeby dalej było tak jak jest tylko PL  :)

--- Koniec cytatu ---

Zapewne korzystasz z patcha, który ma osobne menu z opcją wyboru gry przez sieć i offline. Ustal sobie w menu co chcesz mieć, kitsy, herby itd. itd.
Na końcu uruchom program DpFileList Generator,   włącz notatnikiem plik DpFileList.bin w Download i zaznacz dokładnie te pliki, które są na liście w DpFileList.bin . Na końcu dodaj Spolszczenie i wygeneruj nowy plik :)   Daj znać ;)

tommy9999pl:
.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej