Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI
bikerek:
Mi si? tam podoba?o. To nic , ?e odpad?em w fazie grupowej ale przynajmniej nie przegra?em ?adnego meczyku. Gratulacje dla zwyci?scy. Ja si? dobrze bawi?em. Wi?cej takich turniejów.
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWg mnie turniej bardzo nieudany 0 organizacji. Sluchajcie wystarczy?o przeprosi? i powiedzie? ze sie pope?ni?o b??d a nie k?ama? w ?ywe oczy ?e to b??d graczy. ?MIECH NA SALI
--- Koniec cytatu ---
nie zgodz? sie z tob? problem by? taki, ?e jak by?a wygenerowan runda ludzie zaczeli gracz mecze bez naszej zgody i w tym samym momencie zg?aszali reklamacje....wiem bo sam odda?em swoje miejsce zeby by? spokoj. Jezeli zabraklo to dyscypliny u graczi a u adminów, znowu wystapi? b??d, ?e zmienili swoj? decyzje bo chcili wszytkich pogodzi?, a nie rozumie tego dlaczego starzy gracze znaj?c zaasady grali juz mecz bez zgody naszej....ale ogolnie ta jedna sytucja bo potem posz?o jak burza....b y? to nasz 1 taki turniej...i mamy juz kilak pomys?ów jak zmienic...
Joe.Cole:
Przecie? dawa?em ci wczoraj LOGSy z IRC jak pisa?e?, ?e wylosowane i mo?na ju? gra?. Gra?em juz pare razy w turniejach i nie jestem g?upi i nie gra?bym bez jakiegokolwiek pozwolenia ze strony adminow wi?c przepraszam co? tu si? nie zgadza.
InOx:
Turniej bardzo fajny. Jedynie struktury powinny si? zmieni?. Czas trwanie byl zdecydowanie za dlugi
maciek_pl:
to co wprowadzimy od nowego turniju:
- 1 mecz 20 minut......po tym czasie wpisuje remisy to co mam w systemie, i nie interesuja nas przyczyny
- gracze którzy nie umi? sie dogada?, b?dzie wpisywan ostateczna decyzja bez prawa reklamacji-
- w zarysie wprowadzenia kana?u dla kazdej grupy
- zamkni?cie kana?au g?ownego, bo mimo próxb nie pisali?cie do opiekunów
- dyscyplina i zajebsite trzymanie sie regulaminu, bo jak widze inaczej nie mo?na.....
Nawigacja
[#] Następna strona