Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI

<< < (5/16) > >>

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecie? dawa?em ci wczoraj LOGSy z IRC jak pisa?e?, ?e wylosowane i mo?na ju? gra?. Gra?em juz pare razy w turniejach i nie jestem g?upi i nie gra?bym bez jakiegokolwiek pozwolenia ze strony adminow wi?c przepraszam co? tu si? nie zgadza.

--- Koniec cytatu ---

b?ad polega? na tym, i? gdy wykonalismy losowanie i w tym momencie graczes skladali reklamacje i sie namiesza?o i cofnelismy. Powodem bylo,to, ?e m.in balcerr, markus i trstan nie mogeli dojsc do porozumienia w jakiej miniucie bramka pad?a, i cofnelismy losowanie i odda?em swoje miejsce, ?eby nie bylo problemu. dogrywali 25 minut a bramka pad?a w 25 minucie i ok 50 sekudzie, bo mam screna jak sie zaczyna o 26 minuty......i zarz?d postanowi?, aby nikogo nie skrzywdzic, bo jak wiadomo sedzie meczu nie przerywa odda? moje miejsce i dac im zagrac aby by? spokoj i to by?o powodem zamieszania....mozeto wynika z naszego dobrego serca i nie konsekwencji ale czlwoiek uczy sie na b??dach i chce aby ka?dy by? zadowolony......

Rasow:
?enuj?cy poziom organizacji.To jedyne co mo?na powiedzie? o turnieju. Skoro by? pierwszy w historii z nagrodami, to trzeba by?o si? przygotowa? do niego. I m?ciciel...Nie dali?cie gada? na kanale to tutaj skomentuje to co napisa?e? pod koniec. Wy jeste?cie od organizacji, a my jeste?my od grania, a nie od zastanawiania sie (i czekania minute) czy wam czasem nie spieprzy?o si? losowanie i go nie cofniecie.
(Nie) Pozdrawiam.

Balcerr:
Panowie z wildy, troch? szacunku. Problem jaki wynik? z losowanymi par I rundy pucharowej, to efekt prób przekr?cenia wyniku przez gattuso, któremu brakowa?a jedna bramka do awansu i wpisa? wynik korzystny dla siebie, przeciwnik nie potwierdzi?, bo byl nieprawidlowy, jednak mecz dogrywali bardzo pozno i admin zrobi? to za niego.
Tutaj screen, gdzie przyznaje sie do odpadniecia jedna bramka REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Maciek bardzo szybko zareagowa? i zmieni? wynik, jednak nie zdazyl przed losowaniem. TO BYL POWOD OPOZNIEN!!!!!!!!!!!!
Gdyby którykolwiek z was z was znalazl sie w takiej sytuacji, to dopiero bylaby afera. Jednak pytanie do adminow czy takie zachowanie gattuso zostanie bez odezwu?
pozdrawiam balcerr

Barry:
Gattuso - K O M P R O M I T A C J A! Jednak nie myli?em si? co do tego go?cia. Zawsze wiedzia?em, ?e to oszust i cwaniaczek - teraz to si? potwierdza.
 Za to powinna by? najsurowsza z kar - wykluczenie z wszystkich rozgrywek pesleague.pl i co do tego nie ma chyba ?adnych w?tpliwo?ci. Precz z oszustami!

Iras_89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto co wprowadzimy od nowego turniju:

- zamkni?cie kana?au g?ownego, bo mimo próxb nie pisali?cie do opiekunów

--- Koniec cytatu ---

W ogóle nie róbcie ?adnych opiekunów bo np. zaj?c chyba nawet nie przegl?da? wiadomo?ci, które dosta? na privie, a na pewno nie mia? ich tak wiele, ?e nie móg? tego zrobi? bo przecie? by? opiekunem kilku grup, a nie ca?ego turnieju!!!
Maciek przeczytaj post, który napisa?em wcze?niej i w ko?cu mi odpowiedz!!!
Ju? mnie to zaczyna denerwowa?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej