Witam ..... wiec moze ja napisze:
Wszystkim dziekujemy za wspolprace i wielkie gratulacje dla graccza Olej ... posrod 125 graczy ktorzy wzieli udzial on okazal sie najlepszy ... za co wielki szacunek i podziw....
A teraz indywidualnie:
Joe - Nie pierwszy raz grasz w turniejach - i wiesz doskonale jakie jest czasem zamieszanie .... troszke dziwi mnie twoja postawa ... bo doskonale wiesz ile pracy potrzeba na zorganizowanie turnieju - a tym bardziej dla tylu osob. Jesli chodzi o Twoje oskarzenia .... tak jak juz Ci napisalem wczesniej ....prosilem wszystkich graczy by nie wchodzili w jednym momencie na stronke i poczekali az my damy znac ze runda sie zaczela - rzeczywiscie wynikla sytuacja wczesniejszego losowania i niektorzy " niecierpliwi " zwyczajnie se na to " zlapali " . Przepraszamy za to male nieporozumienie .... ale pamietaj ze w prawdziwym sporcie tez istnieje takie pojecie jak " falstart, sedziowska pomylka ", czy tez inne nieprzewidziane przypadki.
Jedno jest pewne .. nie zrobilismy tego specjalnie - i wierze ze nastepnym razem to juz sie nie powtorzy.
Rasow - Z wielkim szacunkiem - bo wiem jak dobrym graczem jestes .....ale nie bede Cie namawial na kolejny start w turnieju . Twoje slowa do mnie nie docieraja ,,,, i tak jak napisalem wyzej, pomimo ze bledy sie zdarzaja .. twoje wypowiedzi i twoje zachowanie pokazaly ze chyba nie jestes gotowy na taka rywalizacje ....POdsumowujac to mottem : " jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil " - zyczymy Ci wszystkiego najlepszego w rozrywkach pes6 Online .... ale nie bedziemy plakac z powodu Twojej absencji w naszych turniejach ....
Iras - Odpowiedz musisz dostac od Zajaca ... bo zaden z nas Adminow nie chce sie wypowiadac za cos .. czego go kompletnie nie dotyczylo ..... i w zadnym wypadku Cie nie lekcewazymy
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za udzial w turnieju, a szczegolnie tym ktorzy rozumieli ze to nie tylko wyzwanie dla graczy, ale tak samo jak i dla organizatorow i pomogli nam nie utrudniajac rozgrywek przeprowazic to " wieksze " przesiewziecie.
Pozdrawiam was serdecznie
T