Nast?pnym razem zróbcie tak jak ja z Tommym 612. Wywalilo mnie bodaj w 72 minucie, wi?c postanowili?my dogra? 20 min (doliczony czas). Wynik 1:0 dla mnie i on gra? w 10 (ale to mu akurat przepuscilem, bo i tak mialem pewny awans). Przed meczem ustalili?my ?e gramy równe 20min i przerywamy kiedy pi?ka WYJDZIE po raz pierwszy po przekroczeniu tej 20min (wyj?tkiem jest rzut karny - mo?na go jeszcze strzeli?
) .
My?l?, ?e tak b?dzie optymalnie.
Chocia? akurat Tommy o tym zapomnia?, bo strzelilem w 21 minucie gola na 3:0 (w sumie 4:0, pi?ka wcze?niej po 20 minucie nie zdazyla wyjsc) a on stwierdzil, ?e to sie nie liczy i wpisze 3:0, chocia? wcze?niej sam si? zgodzi? na mój w/w pomys?. Nie robi?em tragedii, bo nie by?o po co
Co do samego turnieju, mo?na by si? troch? przyczepi?:
- zamulona stronka (ale có? mo?na zrobi??)
- d?ugi czas oczekiwania na mecze (uwaga j/w - no dobra, mo?e szybciej losowac), fina? zako?czy? si? o 02:57, mo?na by wcze?niej zaczyna?
- komplikacje przy 1/32 - có?, niestety si? zdarza. Zarz?d przyzna? si? do b??du, wi?c nie widz? problemu. Joe i Rasow troch? si? unie?li - te? ich rozumiem, ale pami?tajmy, ?e nikt tu nie chce nikomu robi? na z?o??. Jeste?my tylko lud?mi, ka?demu mog? si? zdarzy? b??dy.
I co mo?na wi?cej powiedzie?? My?l?, ?e komunikacje usprawni?oby dodanie do ka?dego profilu na stronce nicków jakich u?ywamy zarówno na lobby jak i IRCu. Przegl?danie listy 125 (IRC) lub 100 (lobby) u?ytkowników próbuj?c znale?? swojego przeciwnika nie jest przyjmne, sporo osób ma tagi, co powoduje zamieszanie
Dzi?kuj? za gr?, osobi?cie nie spotka?em si? z ?adnym chamstwem, flame'owaniem, gr? na czas (hehe, nie mieli czego broni?), kosami z ty?u ani niczym podobnym. Atmosfera naprawd? super, fair-play jak si? patrzy - nie powiem, zdziwi?em si?. My?l?, ?e organizacja poza tym jednym b??dem by?a w porz?dku.
I na koniec chc? powiedzie?, ?e pó?fina? przeszed?em jedynie dzi?ki ogromnemu szcz??ciu - AdrianJ by? o klas? lepszy. Ponadto wyra?am podziw dla prawdopodobnie ju? nowego gracza Team'u Delta - Cube'a. Kapitan reprezentacji polski Jedi Knights, a jednak i w PESa gra? potrafi
Brawo!
Pozdrawiam
Delta\Olej