Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI

<< < (7/16) > >>

rosiaktotti^^:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEno i po wszystkim Oley zgarn?? ca?? pul?... :0 A jak wy nas ocenie jako pierwsz? tak? inwestycje :) MI si? w sumie wydaje, ?e nie by?o tak ?le, by? 1 moment nerwowy, ale potem ju? z górki posz?o :) no czekam na wasze komentarze

--- Koniec cytatu ---

Ja ci dam Oley !!!! :D
ZAPAMIETAJCIE
OLEJ I OLEY TO DWIE RÓ?NE OSOBY:
OLEJ - ?ÓD?, PC PLAYER
OLEY - KALISZ, PS2 PLAYER

WYGRA?EM JA, OLEJ ! :D

--- Koniec cytatu ---
Juz zmienilem :]

Gattuso:
OCZEKUJE SPROSTOWANIA I PRZEPROSI? ZE STRONY CA?EGO ZARZ?DU W SZCZEGÓLNO?CI DO MA?KA PL KTÓRY NIE WIADOMO NA JAKIEJ PODSTAWIE ZMIENI? PRAWDID?OWY WYNIK MECZU BEZ ?ADNEGO DOWODU SYTUACJA SI? WYJA?NI?A GDY DOSTARCZY?EM DOWÓD W POSTACI SCREENA I WYPOWIEDZI RYWALA .Niestety gracz BALCER który tak naprawde nie awansowa? gra? dalej i to przez niego wynik?o ca?e zanieszanie zarz?d przyzna? si? do b??du a przede wszystkim MACIEK PL który honorowo odda? swoje miejsce mojej osobie po ówczesnym karygodnym b??dzie nie jako si? do niego przyznaj?c .
Barry to ?e mnie nie lubisz ze wzajemno?ci? nie znaczy ?e mo?esz bezpodstawnie takie os?dy wyg?asza?.
OCZEKUJE SPROSTOWANIA ZARZ?DU

maciek_pl:
co powiem, ale zrobie troch? inaczej i porwaz kolejny dostej po dupie za to, ? pomagam ......
zrobie nastepny tur dam zasaday, a kto sie nie zastosuje wyrzuce....

zrobilismy co?, czego nikt sie nie podjo? do tej pory i robili?my co mogli?my...je?eli kto? sie zapisuje na taki turniej powinien on zdawa? sobie spraw? z tego, iz mo?e trwa?, to nie jest turniej off line gdzie si episze na kartkach....

reasumuj?c czllowiek uczy sie na bl?dach...a co do saowa, to w?asnie jak robisz zameszanie tak jest, bo jak by? spokojnie czyta? co piszemy sz?o by jak burza...przyk?ad pó?niejsze rundy pucharu....

a co do graczy to czekam na inne opinie

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOCZEKUJE SPROSTOWANIA I PRZEPROSI? ZE STRONY CA?EGO ZARZ?DU W SZCZEGÓLNO?CI DO MA?KA PL KTÓRY NIE WIADOMO NA JAKIEJ PODSTAWIE ZMIENI? PRAWDID?OWY WYNIK MECZU BEZ ?ADNEGO DOWODU SYTUACJA SI? WYJA?NI?A GDY DOSTARCZY?EM DOWÓD W POSTACI SCREENA I WYPOWIEDZI RYWALA .Niestety gracz BALCER który tak naprawde nie awansowa? gra? dalej i to przez niego wynik?o ca?e zanieszanie zarz?d przyzna? si? do b??du a przede wszystkim MACIEK PL który honorowo odda? swoje miejsce mojej osobie po ówczesnym karygodnym b??dzie nie jako si? do niego przyznaj?c .
Barry to ?e mnie nie lubisz ze wzajemno?ci? nie znaczy ?e mo?esz bezpodstawnie takie os?dy wyg?asza?.
OCZEKUJE SPROSTOWANIA ZARZ?DU

--- Koniec cytatu ---

sprostowanie jest takie, ?e jak dzieci nie mo?ecie zagraj 1 meczu i przez to robi sie zamieszanie. Z tego co zosta?o mi przedstawionemiales gra? do 25 minuty i konec meczu a bramka strzeli?es po 25 minucie (25:53) wi?c nie opowiadaj pierdó?.......dalem ci gra?, ?eby ka?dy by? zadowolony, a nsatepnym razemn jak serwery padn? wpisze taki wynik jaki b?dzie

rosiaktotti^^:
EEE tur by? spoko tlyko mnie skrypt msciciela nie lubii i wylosowa? najtrudniejsza grupe :)
Ale moim zdaniem przesadzone to jest Gattusso :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej