Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI

<< < (8/16) > >>

Iras_89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam ..... wiec moze ja napisze:

Wszystkim dziekujemy za wspolprace i wielkie gratulacje dla graccza Olej ... posrod 125 graczy ktorzy wzieli udzial on okazal sie najlepszy ... za co wielki szacunek i podziw....

A teraz indywidualnie:

Iras  - Odpowiedz musisz dostac od Zajaca ... bo zaden z nas Adminow nie chce sie wypowiadac za cos .. czego go kompletnie nie dotyczylo ..... i w zadnym wypadku Cie nie lekcewazymy

Pozdrawiam was serdecznie

T

--- Koniec cytatu ---

Zaj?c mam w takim razie nadziej?, ?e zajrzysz na to forum i wyja?nisz spraw?...

Balcerr:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOCZEKUJE SPROSTOWANIA I PRZEPROSI? ZE STRONY CA?EGO ZARZ?DU W SZCZEGÓLNO?CI DO MA?KA PL KTÓRY NIE WIADOMO NA JAKIEJ PODSTAWIE ZMIENI? PRAWDID?OWY WYNIK MECZU BEZ ?ADNEGO DOWODU SYTUACJA SI? WYJA?NI?A GDY DOSTARCZY?EM DOWÓD W POSTACI SCREENA I WYPOWIEDZI RYWALA .Niestety gracz BALCER który tak naprawde nie awansowa? gra? dalej i to przez niego wynik?o ca?e zanieszanie zarz?d przyzna? si? do b??du a przede wszystkim MACIEK PL który honorowo odda? swoje miejsce mojej osobie po ówczesnym karygodnym b??dzie nie jako si? do niego przyznaj?c .
Barry to ?e mnie nie lubisz ze wzajemno?ci? nie znaczy ?e mo?esz bezpodstawnie takie os?dy wyg?asza?.
OCZEKUJE SPROSTOWANIA ZARZ?DU

--- Koniec cytatu ---
Z prostowania to ja bym bardzo chetnie ciebie wyprostowal, z twoim przeciwnikiem rozmawialem i powiedzial ze wynik meczu to 3 : 1. Sam pisales, ze odpadles jedna bramka!!! Mam screena (moj poprzedni post), to ze wpisales inny wynik niz powinienes powinno spowodowac jak to napisal teki:
oszustwo - pernamentny BAN
A co do oceny tura, to pomimo tak duzej ilosci graczy skonczyl sie szybciej niz wiele innych z 30 zawodnikami. Gdyby nie przekrety gattuso to pewnie byloby zajebiscie i kazdy pia?by dzisiaj z zachwytu. Pozdro i gratulacje

Gattuso:
Maciek PL odpowiedz na jakiej podstawie zmieni?e? wynik który ja wpisa?em zrobi?e? niepotrzebne zamieszanie przez sugestie BALCERA pope?ni?es du?y b??d potem po mojej interwencji u m?ciciela musia?e? sam zrezygnowa? ?eby jako? za?ata? ten b??d .Mam nadzieje ?e nie M?ciciel Ci nakaza? a sam poczu?e? si? do odpowiedzialno??i.Nie ?ycz? sobie wi?cej takich sytuacji bo jak hieny po jednym g?upim komentarzu rzucaj? si? na mnie zawodnicy  z BWR.Pozdrawiam

rosiaktotti^^:
Bo s? zgrani :)

Nephillion:
Turniej by? g?upi bo nie wygra?em.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej