Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzepraszam jesli tak bylo widocznie w ferworze walki widzialem to co chcialem widziec ale nie bylo moim celem zadne oszustwo sorry poprostu brak mi argumentow juz pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
i problem si? rozwi?za?, emocje czasami robi? swoje...ale i tak gra?es dale i ka?dy by? zadowolony i to najwa?niejsze
maciek_pl:
ale ludiz by?o zajebiscire duzo co :0 a strona by?a ponad 15 000 razy odwiedzana :) super :)i mam nadzieje, ?e bedzie wi?cej
Markus85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMACIEK PL znowu si? zachwoujesz jak si? zachowywa?e? kiedy? ty sie nie zmienisz nigdy ale ok dla ka?dego kto czyta to od nowa.
Gra?em ostatni mecz w grupie z graczem MARKUS<inter>mecz zacz?? si? na moim hoscie wszystko by?o ok po 1 po?owie 3:1 dla mnie ,POdczas 2 po?owy na hoscie Markusa w 65 min MARKUSA wywala !!!!wraca dogadujemy si? ?e dogrywamy dokladnie 25:00 ani sekundy d?u?ej .Gramy strzelam fartem bo fartem bramke dok?adnie w 24:57 minucie meczu .WYnik 4:1 dla mnie .Markus zaczyna od polowy i wybija pilke po czym wychodzimy .Je?li kto? nie wierzy mi na s?owa a ma prawo pokazuje screena jak i wypowied? rywala !!!!!!!!!!!!!
<[inDEP]Gatti> <[inDEP]Gatti> dokladnie
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> ale strzeliles wczesniej
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> bo to juz sie zaczelo
<[inDEP]Gatti> <[inDEP]Gatti> dokladnie
<[inDEP]Gatti>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czarno na bia?ym a ty MACIEK zachowujesz si? jak dzieciak tyle ci powiem, uwa??j bo kto? CI uwierzy ?e si? wycofa?e? sam z siebie .....DZIEKI M?CICIEL za reprymende wida? starych nawyków Macka ci?g dalszy......
--- Koniec cytatu ---
z tej wypowiedzi nie wynika ze sie zgodzilem na bramke ktora strzliles jak twierdzisz w czasie przed 25 min, tylko w czasie tym co widnieje na screnie ...czyli po uplywie 26min.
mysle ze bezpodstawnie atakujesz Macka, on byl opiekunem naszej grupy i napsialem do niego jaka jest sytuacja, to ze oddal tobie miejsce na rzecz siebie to swiadczy o tym ze chcial pogodzic obydwie strony na swoja niekorzysc :-\ zamieszanie wyniklo z tad ze tabele byly juz wypelniona i zabrano sie do losowania - przedwczesnie (z powodu mojej grupy :/ ) - bo jeszcze nie bylo weryfikacji, dlatego kilka wypowiedzi negatywnych do turnieju :-\
mysle ze po analizach jakich admini sie podejma wkrotce turnieje beda lepsze :P
turniej oceniam na 3+ bo odpadlem :D
W imienu mojej grupy przepraszam ze przez to czekaliscie tak dlugo.
Nephillion:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszyscy p?akali, jakby do wygrania by?a wycieczka do disneylandu
--- Koniec cytatu ---
Jestem za tak? nagrod?, maj? ?wietny Superman Rollercoaster :)
Balcerr:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzepraszam jesli tak bylo widocznie w ferworze walki widzialem to co chcialem widziec ale nie bylo moim celem zadne oszustwo sorry poprostu brak mi argumentow juz pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
i problem si? rozwi?za?, emocje czasami robi? swoje...ale i tak gra?es dale i ka?dy by? zadowolony i to najwa?niejsze
--- Koniec cytatu ---
maciek a co jak to byla proba oszustwa ? Przemyslana i wyrafinowana ?
Nawigacja
[#] Następna strona