Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI

<< < (13/16) > >>

msciciel:
Ja ze swojej strony chcialbym podziekowac wszystkim osobom, zarowno graczom jak i adminom, dzieki ktorym NASZA liga dostarcza nam tyle zabawy i radosci. Wiem ze czasem popelniamy bledy, ale staramy sie je naprawiac i nie popelniac ich ponownie. Cieszy mnie bardzo ze puchar pod szyldem pesleague.pl, ktory ma bardziej wymiar symboliczny i prestizowy niz materialny, przyciagnal na turniej tak szeroka rzesze graczy :P

Kolejny turniej o PesTour Awards by pesleague.pl  juz wkrotce a juz niedlugo pojawi sie kolejna niespodzianka jesli chodzi o rogrywki :P

Gattuso:
Sam sie zastanawiam wiem ze jak strzelalem byla 24:57 napewno pare sekund zlecialo ale jest to dziwne nie wiem moze byl na 5 min mecz ale nie wydaje mi sie wiem ze nie pomylilbym sie tak bardzo a nazywanie mnie oszustwem jest niesprawiedliwe bo nigdy nie oszuka?em w tej lidze nikogo a jestem tu juz dlugo.Troche p?ace frycowe za naiwnosc ale jesli ja popelnilem blad to przepraszam na pewnie nie chcialem nikogo oszukac ...

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESam sie zastanawiam wiem ze jak strzelalem byla 24:57 napewno pare sekund zlecialo ale jest to dziwne nie wiem moze byl na 5 min mecz ale nie wydaje mi sie wiem ze nie pomylilbym sie tak bardzo a nazywanie mnie oszustwem jest niesprawiedliwe bo nigdy nie oszuka?em w tej lidze nikogo a jestem tu juz dlugo.Troche p?ace frycowe za naiwnosc ale jesli ja popelnilem blad to przepraszam na pewnie nie chcialem nikogo oszukac ...

--- Koniec cytatu ---

i tu jest niezgoda dlatego, ?eby nie bylo klotni oddalem ci swoje miejsceem, a ja ci nie nazwalem oszutem.....idzi?ki za sciaganie ludzi z lobby i reklame, bo jeszcze ci nie podziekowalem

zajac:
Iras: Zak?adek mia?em tyle, ?e nie widzia?em kto to pisa?, tylko mruga?o mi na czerwono, ale nie chce si? tym t?umaczy?. Czyta?em wiadomo?ci od ciebie. W?tpi? by mecz zosta? ustawiony. To jest tylko zabawa. Za pora?k? gracz otrzymuje punkty minusowe, a tym samym spada w rankingu.

Gattuso:
Przepraszam jesli tak bylo widocznie w ferworze walki widzialem to co chcialem widziec ale nie bylo moim celem zadne oszustwo sorry poprostu brak mi argumentow juz pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej