Jak na razie tragedii nie ma, jedna porażka w czterech meczach nie hańbi
PS. Brakuje mi opisu spotkania A zamiast całego meczu lepszy byłby skrót, ale to tylko moje zdanie.
Muszę przyznać mojemu przedmówcy rację, brakuje nawet krótkiego opisu meczu. Niekażdy ma czas na oglądanie 14 minutowego meczu w Fife, w którym nic się nie dzieje. Skrót meczu byłby jak najbardziej wystarczający, a jakbyś dodał nawet dwa zdanie o meczu, to wszystko prezentowało by się dużo lepiej. Nawet profesjonalni YTuberzy nie puszczają całego meczu. Ale jak to zrobisz, zależy tylko i wyłącznie od ciebie
Wiem cłopaki, ale ja to już miałem nagrane i wrzucone ze 3 lata temu. Teraz po prostu robię z tego pożytek...przynajmniej staram się to robić...
WIŚLACY NIE ODDAJĄ LIDERA! KONINIANIE ZNOWU URYWAJĄ PUNKTY FAWORYTOM!
CZYLI 5 RZECZY, KTÓRE WIEMY PO CZWARTEJ KOLEJCE KESTRAKLASY!
1. WIŚLACY NIE ODDAJĄ LIDERA! Mecz z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno miał być dla Białej Gwiazdy spacerkiem. Właśnie, miałbyć. Bo od samego początku drużyna prowadzona przez Henryka Kasperczaka miała poważne problemy ze sforsowaniem obrony Jaworzniańskiej drużyny. Garbarnia staqrała się być równożędnym rywalem dla Krakowian, o czym mogło świadczyć to, że Garbarnia 2 razy wychodziła na prowadzenie. Koniec końców mecz zakończył się wynikiem 3 - 2 dla Białej Gwiazdy
2. KONINIANIE ZNÓW URYWAJĄ PUNKTY FAWORYTOM! Koninianie przyjechali do Warszawy z metką drużyny, której trudno strzelić gola i która bardzo dobre gra atakiem pozycyjnym, co potwierdziło się i na Łazienkowskiej. Mecz był wyrównany i stał na wysokim poziomie, czego nie odzwierciedlił wynik. Legia przewarzała w posiadaniu piłki i w ilości strzałów. Wynik? 1 - 1. Zasłużony? Oczywiście. Koninianie wyrwali kolejny punkt foworytowi do mistrzostwa kraju.
3.NIEBIESCY BEZPROBLEMOWO I SPOKOJNIE ZGARNIAJĄ TRZY PUNKTY! Mecz zaczął się odskomasowanych ataków Zagłębia. Obrona Niebieskich drżała w posadach, gdy sunął atak za atakiem. Jednak trener Wyrobek wiedział jak wstrząsnać drużyną. Obrona się uspokoiła, druga linia zaczęła wreszcie celnie podawać, a napastnicy strzelać. Mimo wszystko mecz bez historii. NIebiescy łatwo wygrali i wrócili do top 3.
4. RADOLSKY MUSI BAĆ SIĘ O POSADĘ? Groclin znowu przegrywa. Tym razem był to mecz walki. Piłkarze z Grodziska walczyli jak o swoje i bardzo chcieli wygrać. Jednak czy to wystarczyło? Nie. 1 - 0 z Górnikiem Zabrze po festiwalu nieskuteczności oznacza, to że Dusan Radolsky dostał ultimatum. Jak dowiedział się nasz informator, w ciągu trzech następnych kolejek Groclin musi zdobyć minimum 6 punktów. Czy piłkarzom się to uda? Zobaczymy.
5. SZCZAKOWIANKA Z NOWYUM TRENEREM?Ostatnie miejsce po czterech kolejkach. Smutny start jeżeli ma się na myśli to, że 12 miesięcy temu Szczakowianka Jaworzno po czterech kolejkach była liderem pierwszej ligi. Trudny okres dla trenera biało czerwonych. Podobno otrzymał on podobne ultimatum, jak trener Groclinu, co ma go zatrzymaqć na stanowisku. Jesteśmy ciekawi wyników