Autor Wątek: PES 34  (Przeczytany 3329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.10.2010r.
PES 34
« dnia: Grudzień 15, 2015, 12:51:54 »
Wg mnie gracz Pes34 nie rozegrał 2/3 meczy w lidze, w związku z tym każdy jego mecz czy to rozegrany czy też nie, powinien być wo na korzyść pozostałych graczy!!! A aktualnie widzę w tabeli, że Pes34 ma 1 zwycięstwo i 1 remis.

6.6. W przypadku, gdy gracz dostanie walkowery w 1/3 spotkań to wszystkie jego mecze zostają zamieniane na walkowery.

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 08.10.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 2016
Odp: PES 34
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 15, 2015, 13:14:14 »
jezeli je rozegral normalnie to czemu maja zabrac mu te pkt napisal pewnie do opiekuna ze nie da rady reszte meczy rozegrac kazdemu sie moze zdazyc jak pracuje i ma co w zyciu robic .     jezeli mu zostana pkt zabrane to bedzie to oszukane bo wo sa wpisane tylko za pierwsza rude moze uda mu sie druga rozegrac chyyba ze roba z nim starcil pkt to normanle ze walczy hahahhahah

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 15, 2015, 13:15:20 »
a co do pkt 6.6 jeszce jest 2 runda wiec moze miec rozegrane wiecej meczy niz ta 1/3

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 15, 2015, 19:53:55 »
a co do pkt 6.6 jeszce jest 2 runda wiec moze miec rozegrane wiecej meczy niz ta 1/3

No tak, pozatym ja zostawiłbym wszystkie mecze z nim, może nadejdzie taki czas ( może po Świętach) że znajdzie czas na grę.
Robak mecz rozegrany mecz ważny, to że przegrałeś z nim nie ma znaczenia, przymruż oko na to i graj dalej  ;)

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 16, 2015, 01:10:00 »
jezeli je rozegral normalnie to czemu maja zabrac mu te pkt napisal pewnie do opiekuna ze nie da rady reszte meczy rozegrac kazdemu sie moze zdazyc jak pracuje i ma co w zyciu robic .     jezeli mu zostana pkt zabrane to bedzie to oszukane bo wo sa wpisane tylko za pierwsza rude moze uda mu sie druga rozegrac chyyba ze roba z nim starcil pkt to normanle ze walczy hahahhahah
No tak, pozatym ja zostawiłbym wszystkie mecze z nim, może nadejdzie taki czas ( może po Świętach) że znajdzie czas na grę.
Robak mecz rozegrany mecz ważny, to że przegrałeś z nim nie ma znaczenia, przymruż oko na to i graj dalej  ;)

Pawelek Ty masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Poświęcę się i Tobie wytłumaczę. Jeśli w 1/3 wszystkich meczy dostanie wo na swoją niekorzyść to wszystkie mecze są wo!!! W tym przypadku 1/3 meczy to 14 walkowerów. Prosta matematyka - 42 mecze w lidze : 3 = 14  ;D Pes 34 otrzymał już 18 wo na tą chwilę, czyli więcej niż 1/3 (14). Jeśli zrezygnował to logiczne jest, że nie będzie grał w rundzie rewanżowej!!! A nie wstawili reszty wo, bo nie ma terminarza na rundę rewanżową!!! Mam nadzieję, że teraz to zrozumiałeś.

P.S. Ja otrzymałem wo na swoją korzyść, więc najpierw sprawdźcie, a później komentujcie!!! W tym momencie gracz Inespe jest pokrzywdzony, bo przegrał z graczem Pes34 i GrubyPodagi, bo z nim zremisował.

Pomyślunku panowie troszkę  :police:
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2015, 01:37:22 wysłana przez Robak85 »

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 16, 2015, 08:26:56 »
ale moze rozegra reszte spotkan nie kazdy zyje tylko gra jak ty robak tylko ty walczysz o to inespe nic nie napisal
mecz rozegrany to mecz wazny jezeli pes34 zostana anulowane spotkania to w tym momecie reszta graczy bedzie czula sie oszukana bo tylko ty walczysz o to
a jezeli bede anulowane spotkania to ja mysle o rezygnacji z ligi
dajmy wszystkim szanse nie kazdy siedzi caly dzien w domu i gram niektorzy maja rodziny

robak przestan walczyc bo tylko ty widze masz jakies tu problemy zawsze jest to moj pierwszy sezon ale jka tylko sie rejestrowalem to juz mi mowil zebym uwazal na robaka to tylko nazeka i marudzi wiec sie wes ogarnij           

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 15.10.2011r.
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 16, 2015, 16:34:04 »
Gracz napisał po prostu ze ma dużo pracy, czego też sie nie spodziewał i zgłosił to do mnie. Uznałem, iż nie będę mu wpisywał WO we wszystkich meczach, bo w przeciwieństwie do innych raczył napisać i wyjaśnić dlaczego nie gra. Każdemu z nas może wypaść taka sytuacja, więc miejcie trochę wyrozumiałości. Gracz być może znajdzie czas i będzie rozgrywał mecze w drugiej rundzie

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 16, 2015, 16:41:25 »
brawo gienek85 leci piwko za to

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 16, 2015, 23:38:26 »
ale moze rozegra reszte spotkan nie kazdy zyje tylko gra jak ty robak tylko ty walczysz o to inespe nic nie napisal
mecz rozegrany to mecz wazny jezeli pes34 zostana anulowane spotkania to w tym momecie reszta graczy bedzie czula sie oszukana bo tylko ty walczysz o to
a jezeli bede anulowane spotkania to ja mysle o rezygnacji z ligi
dajmy wszystkim szanse nie kazdy siedzi caly dzien w domu i gram niektorzy maja rodziny

robak przestan walczyc bo tylko ty widze masz jakies tu problemy zawsze jest to moj pierwszy sezon ale jka tylko sie rejestrowalem to juz mi mowil zebym uwazal na robaka to tylko nazeka i marudzi wiec sie wes ogarnij         

Koleś co Ty wypisujesz za debilne teksty?!!! Powiedz mi czy Ty zagrałeś mecz z Pes34? Nie. W takim razie oszukałeś Inespe bo chcesz wo na swoją korzyść. Ogarnij się!!! Ty liczysz na darmowe punkty i to wg Ciebie jest fair w stosunku do tego, że Inespe rozegrał ten mecz? Tu nie chodzi o to co kto robi w życiu, tylko o to co jest wyraźnie napisane w regulaminie.

Gracz napisał po prostu ze ma dużo pracy, czego też sie nie spodziewał i zgłosił to do mnie. Uznałem, iż nie będę mu wpisywał WO we wszystkich meczach, bo w przeciwieństwie do innych raczył napisać i wyjaśnić dlaczego nie gra. Każdemu z nas może wypaść taka sytuacja, więc miejcie trochę wyrozumiałości. Gracz być może znajdzie czas i będzie rozgrywał mecze w drugiej rundzie

To czy Pes34 będzie grał w rundzie rewanżowej czy też nie ma żadnego znaczenia. Zgodnie z tym co jest w regulaminie wystarczy, że ma 1/3 wo (w naszym przypadku 14) to w reszcie spotkań dostaje wo. Dałeś mu już 18 wo, więc wg mnie to więcej niż zapisane w regulaminie 14. No chyba, że Ciebie uczyli innej matematyki, a mnie innej :)

P.S. Pawelek robisz w majtki, bo jeśli Inespe dostanie za darmo bez gry 3 punkty tak jak KAŻDY (także Ty) gracz, to będzie blisko Ciebie w tabeli. Koleś ogarnij się!!! Boisz się spadku do niższej ligi, że chcesz za wszelką cenę, żeby kosztem rezygnacji gracza Pes34 zyskało 19 graczy, a pokrzywdzonych było 2?!!! Dramat co Ty za dziwny koleś jesteś :)  :police:
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2015, 23:44:01 wysłana przez Robak85 »

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 17, 2015, 08:12:54 »
jezeli cie to boli napisz do admina o to by mi anulowal te 3pkt zgadzam sie niech mi zabiora wo na korzysc inespe  zgadzam sie w majtki srasz tylko ty wszyscy to wiedza tutaj a najleipiej niech zabiara te wo na korzyc robaka ten to bedzie skakal z radosci ze wygral hahhahahhahahahhahah

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 17, 2015, 08:15:06 »
i ogólnie to mam na to wyjeba...... opiekun postanowil jak ppstanowil i tyle       tylko ty masz z ty problem nawet inespe nic tu nie napisla ze chche wo na swoja korzysc jak sie tylko pojawi na steame inespe bede z nim rozmawial na ten temat

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 17, 2015, 09:24:38 »
Pawelek zalamujesz mnie  ;D Koleś wg mnie to albo wszyscy dostają wo za mecze z Pes34 albo nie dostaje nikt!!! Pes34 rozegrał "aż" 3 mecze w lidze (przegrał z Gienkiem, zremisował z Grubym Podagi i wygrał z Inespe). Czy wg Ciebie sprawiedliwe jest to, że oni rozegrali z nim mecze i stracili punkty (oprócz Gienka), a Ty, ja i jeszcze 16 innych graczy nie rozegrało meczy z Pes34 i mamy za darmo dostać punkty? Wg mnie to nie jest sprawiedliwe, mimo że mam z tego korzyść, że Pes34 zrezygnował!!! Przemyśl sobie to dokładnie  :police:

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 17, 2015, 10:47:12 »
jezeli gracz rozegra 2 runde to mysle ze najlepiej bedzie dac mu czas na rozegranie tych meczy i nikt nie dostaje wo   pamietajmy ze nie ktorzy maja rodziny prace itd

Offline gac88

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 20.10.2013r.
    • Status GG
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 18, 2015, 17:13:24 »
zgadzam się z Robakiem, nie powinno być tak, że gracze którzy skrupulatnie rozgrywają swoje mecze tak jak Inespe tracą na tym, że grają.

to już w tym przypadku uczciwszy byłby obustronny walkower we wszystkich nierozegranych spotkaniach PES34, GrubyPodagi jako jeden z dwóch znalazł czas na grę z PES34 to powinien być w stosunku do wszystkich o ten 1 pkt zdobyty do przodu, a nie 2 pkt w plecy.

tak samo Ziomtom depczący w tabeli Robakowi po plecach powinien mieć zweryfikowaną swoją porażkę z Jassonpes'em na 3-0*  :police:

Offline lutencia

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 29.08.2011r.
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 18, 2015, 18:37:28 »
jak zwykle najbardziej pruje się robak jak dzi... pod celą

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 18, 2015, 23:08:19 »
No tak, to rozumując was gracz Emcet powinien też mieć cofnięte mecze bo rozegrał tylko 14spotkań i ze wszystkimi nie zagrał..

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 18, 2015, 23:23:34 »
No tak, to rozumując was gracz Emcet powinien też mieć cofnięte mecze bo rozegrał tylko 14spotkań i ze wszystkimi nie zagrał..

Dokładnie tak powinno być. Jest to jasno napisane w regulaminie. W obecnym sezonie żeby wyniki danego gracza zostały utrzymane ten ktoś musiałby mieć rozegrane 28 + 1 mecz (29)!!! Regulamin mówi o 1/3 czyli 14 meczach. Jeśli ktoś ma rozegranych 28 meczy lub mniej to otrzymuje zgodnie z regulaminem we wszystkich meczach wo.

Wychodzi na to, że nie warto rozgrywać meczy na początku. Bo, a nóż stracisz punkty,a dany gracz się wycofa to jesteś w plecy. Dopiero na koniec opłaca się grać mecze :) Kabaret jeśli tak to ma wyglądać  :police:

Cytat: Gienek
Robak tylko ty masz problem, zresztą nie dziwi mnie to, nie podoba się to do widzenia nikt cie tu na siłę nie będzie uszczęśliwiał. A tak nawiasem mówiąc żal mi ciebie i z całego serca ci współczuje. Ty jak nick na ircu zmieniałeś to było dobrze, a też jest to zabronione!!! Więc proszę nie wymądrzaj się bo się przegrzejesz!

Pokaż mi, który punkt regulaminu o tym mówi, że nie można zmienić nicku na ircu!!! Weź w końcu przeczytaj ten regulamin, bo z każdym kolejnym wpisem się tylko pogrążasz!!! Próbujesz na siłę zabłysnąć i póki co słabo Tobie to wychodzi!!! Jak będziesz zaznajamiał się z regulaminem to uważaj żebyś się tylko nie "przegrzał". Pozdrawiam.  :police:
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2015, 23:31:53 wysłana przez Robak85 »

Offline gac88

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 20.10.2013r.
    • Status GG
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 19, 2015, 00:07:45 »
tak jak Robak pisze, bez sensu aby nie granie meczów się opłacało

mało tego, uważam, że mecze Emcezeta z Jassonpesem i PES34 nie powinny zostawać uznane jako rozegrane

najlepiej jakby była opcja wykreślenia z tabeli gracza który się wycofał, wtedy nie byłoby takiego zamieszania z walkowerami

ogólnie wisi mi to, ale zgadzam się z Robakiem, że Inespe jest pokrzywdzony

tak patrzę na wyniki i ten PES jest ładnie przewrotny, Inespe w pierwszym meczu przegrał z EmCezetem 10-0, a w rewanżu wygrał 4-3 ;]

a kto dostał wo na swoją korzyść w 1 rundzie w meczach z emcezetem? 
SzymonPLPK, GrubyPodagi, ziomtom, bulin84.

czyli jak widać taki system promuje tych co grają najmniej (nie licząc ziomtoma)

Offline Robak85

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 19, 2015, 00:37:17 »
Tutaj Gienek wymyślił sobie swój prywatny regulamin. W poprzednim sezonie tam gdzie moderem był Chudy i Es Sabbi odbyło się to tak, jak powinno się to odbyć. Gracz rezygnuje z gry otrzymuje wo, jeśli ma ich co najmniej 1/3 to dostaje we wszystkich meczach. Miejmy nadzieję, że Es Sabbi wyprostuje troszkę poczynania Gienka i wprowadzanie jakichś własnych zasad. W innych ligach jest to normalne, że odbywa się to tak jak napisałem. I tutaj też tak się to odbywało... do tego sezonu :police:

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 19, 2015, 09:40:55 »
roba wes zrezygnuj z ligi jak ci nie pasuje nikt nie bedzie plakal za toba tylko ty masz z tym problem z inespe rozmawialem i on ma to gdzies a po drugie roba zrezygnuj z ligi bedziemy sie cieszyc wszyscy

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 19, 2015, 09:40:55 »