@abc chciałbym widzieć tą skuteczność 70% z rzutów rożnych, no chyba że mówisz o meczach z cpu
ja grając online wykorzystuję tak około 20% rożnych i podobnie tracę, raz na 5 rożnych ktoś mi strzeli
PES2016 nie jest najlepszym PESem w historii, nawet next-genowa wersja graficznie prezentuje się przeciętnie, ale od czasu zmiany silnika na fox engine uważam, że 16 jest sporo lepsza od PESa14 i 15. Martinso w lidze udowadnia, że gra jednak nie jest aż tak przypadkowa jak mówicie, bilans 30-1-1 to nie przypadek to skill. Bramki zdobywa się zdecydowanie za łatwo, i też na przykładzie Martinso to widać, 32 mecze bilans 117-32 (pada 4,66 bramek na mecz), Bayern w lidze 20 meczy 50-9 (2,95 bramki/mecz)
rozegrałem online coś około 300 meczy i jeszcze ani razu nie trafił mi się wynik 0-0, to już bardziej prawdopodobne, że mecz skończy się 5-4 niż 0-0
Chudy zwróć też uwagę że nie trzeba nawet umieć grać, tylko wklepać 2/3 schemat i liczyć na szczęście.
zaprzeczasz sam sobie, jak ktoś ma opanowane jakieś schematy to właśnie znaczy, że umie grać
jeśli miałbym na coś narzekać to zawodzi SI obrony, mnie do tego stopnia denerwuje poruszanie się obrony po boisku, że często wystawiam tylko 2 obrońców+ 2dmf(traktuję ich jako wysuniętą obronę), bramkarze nie są aż tacy słabi, szkoda że nie bronią kulanek po krótkim rogu, bardziej upatrywałbym dużej liczby goli w tym, że napastnicy zbyt precyzyjnie strzelają torpedy
ps. PES to gra która daje największą frajdę grając 2 vs 2 offline