Witam,
Kolejny raz muszę prosić o interwencję lub wpisanie walkowera. Moje odczucia osobiste są takie że gracze są na tyle bezczelni i leniwi lub wiedzą że wszystkie niedopatrzenia ujdą im na sucho że nie wpisują wyników w momencie przegranych. Świadczy to nie o tym jak słabymi są osobami ale również o tym że administratorzy nie egzekwują regulaminu a co za tym idzie dają jasny sygnał że można tak robić przysparzając przy tym pracy i sobie i innym użytkownikom którzy muszą pisać posty, wklejać zdjęcia żalić się itd. Co zrobił administrator przy ostatnim nie potwierdzonym meczu u mnie w grupie przez PES34.... nic.
A teraz apropo obecnego meczu przegranego przez RODZYNA 1-7. Dość że gracz nie chciał wejść na kanał IRC to kontakt po dwumeczu urwał się chociaż pisałem ze wyjeżdżam za grancie i do środy wynik musi być przez niego wpisany.
Poniżej wklejam PrtSc jako dowody wszystkiego, do was administratorów i RODZYNA wysyłam linka z tego posta i czekam na dyskusję ze strony administratorów czy zamierzają coś robić w takich tematach bo gracz Rodzyn już pokazał wystarczającą "klasę" i dalsze pogrążanie się płytkimi komentarzami że nagle zapewne nie miał czasu może zostawić dla siebie i innych mniej inteligentnych,
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE