Gienek zwykły cwaniaczek.
Taki screen co przedstawia soldran to zawsze bedziesz miał jak to on celowo zrywa połączenie.
Widze ze opanował wychodzenie z meczów bez zapisów meczu i każdy wie o co mi chodzi (Cheater wychodzenie z meczów bez historii i taki komunikat bedzie zawsze !! )
I Gienek zapytaj kazdego kto gral z takim cheaterem co pisze jak gość wyjdzie celowo z meczu bez zapisu w historii meczu jak przegrywa, pisze ze przegrał mecz, choć nie zalicza Ci go do statystyk.Pozatym mam screene z rozmów gdzie widać że kolega cwaniak i kozak + burak bo teksty jego sa poniżej godności.
I chciałbym zaznaczyć że przed rozegraniem meczu jasno napisalem: Że nie mam zadnych oczekiwań to tego meczu grajac BASEL na JUVE i tym bardziej jak przegrałem 1mecz 2:0
A to że wygrałem 1połowe w 2meczu 2:0 i w ok 70min strzeliłem na 3:0 a ten zerwał połączenie bez zapisu, odrazu brama i wyjscie cheatera z meczu.
1 screen przedstawiajacy mecz ligowy pierwszy z 15lutego zrobił to samo i mozna powiedziec w tej samych minutach (przypadek?)
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEReszta screenów to cała rozmowa z gg gdzie cwaniaczy i jest przekonany ze gładziutko wygra mecz, niestety sam mecz szybko sie odwrócił na niekorzyść jego i kręci.
A co mojej osoby 2lata byłem nieaktywny w pesie pes14 i 15 nie grywałem można powiedziec wogole, wiec ten temat ze ja kretacze to jest poprostu juz nudny. Dodajcie jeszcze ze laguje, gram na czas i moje statystyki na pesleague to tylko dzieki takiej grze, nie gram wyzwan, nie gram turniejów dnia pucharów celowo aby wyłączyć się z rywalizacji jakiejkolwiek tylko liga i lm, i zawsze znajda sie tacy aby napisac cos na moj temat, bo bół dupy że w meczu oddaja 2-3 strzaly na bramke..
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEI jeszcze 1 screen z pierwszego meczu LM:
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEI ten drugi z 1polowy:
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEJak widac po screenach zadnej przewagi nie mial tym juventusem, jest slabym graczem i próbuje wykręcić się oczywiście służąc sie tym że słyszał że ja jestem oszust krętacz i może sie prześlizgnie do przodu, ma tupet naprawde, zero honoru grajac lepszym zespołem.
P.S godz. 13.54I ostatni screen z meczu ligowego świeży z 23lutego, oddane 2strzały w tym jeden z połowy na pałe:
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE