Tak, chodzi mi 2 na 2 online. W poprzedniej grze tego nie było...
oczywiście, że się dało.
Niestety na temat pes2017 nie mogę za dużo powiedzieć, bo listonosz nie przyniósł dziś gry :/
po filmikach na yt widzę, że nie ma opcji add guest user w friendly match lobby. Na pewno też taka opcja była w online division - add guest user typowo pod granie 2 vs 2, jesli usunęli tą opcję oznacza, że konami to "gupki" bo 2 vs 2 to esencja tej gry
najbardziej mnie zastanawia czy w pełnej wersji poprawili (obniżyli) skuteczność wrzutek, bo o ile w demo grało się bardzo fajnie to o tyle ten jeden element psuł trochę zabawę
druga sprawa która mnie interesuje to taka, wiadomo lewandowskiego nie ma w grze, ale jest do wyboru w nazwiskach wypowiadanych przez komentatora? jeśli nie, to konamcy są trochę niedojebani
tak jak ostatnio wymieniałem rzeczy które są w fifie i mogłyby mieć zastosowanie w pesie tak zapomniałem dopisać o tym co już kiedyś było i nie wiadomo czemu zrezygnowano z tego, a mianowicie chodzi mi o odblokowywanie dodatkowej treści idącej w parę z postępami w grze, np kupowanie za gp dodatkowych stadionów, 3 strojów, pucharów, a nie że wszystko na dzień dobry wyłożone jest na tacy
jeśli myclub jest takie jak mówicie to tragedia, tryb do ominięcia szerokim łukiem. W pesa najlepiej się gra drużynami takiego pokroju jak dziś grają w lidze europejskiej pokroju 3,5-4*, a z waszych opinii wynika, żę po 15 meczach jak się ma bonusy veteran i preordera to można mieć drugą Barcelonę. Bez sensu! w pesie 2014 online jakieś wybitne nie było, ale tam praktycznie niemożliwe było mieć w jednym składzie C.Ronaldo i Messiego, no chyba, że ktoś miał nagrane 500 meczów.
Całe szczęście jest szereg innych pucharów, turniejów, rozgrywek online, 10 razy ciekawszych od myclub, dla każdego coś miłego
na ten moment PES wygląda naprawdę dobrze, ale lepiej być wstrzemięźliwym w opiniach, rok temu o tej porze też wszyscy zachwalali PES2016, a po 2 miesiącach entuzjazm opadł, niektórzy nawet zaczęli qrwić na grę, no i poza tym PES2016 na pc offline był dużo lepszy od tego online, ciekawe czy tak samo było na PS4 i czy będzie tak w tegorocznej edycji
// a i jeszcze mam takie subiektywne odczucia do grafiki, generalnie jest identyczna jak w 2 poprzednich pesach, z tą różnicą, że w 2 poprzednie edycje raczej lepiej grało się w nocy niż w dzień, tak w tej edycji raczej przyjemniejszą barwę ma za dnia i lepiej wygląda, choć i tak słabo, długie jednolite płaty, prawie jak na playstation 1