Autor Wątek: PES 2017 - All Platform - Dyskusje, Opinie  (Przeczytany 324065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JacobCFC

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 30.12.2010r.
  • Gram w: PES 2018
Odp: PES 2017 - All Platform - Dyskusje, Opinie
« Odpowiedź #1380 dnia: Wrzesień 16, 2016, 23:32:55 »
Ale jak? Gdy włączam demo przez steama na rozłączonym necie to nie chce chodzić.

A ustawienie Steam na tryb offline nic nie daje?

Offline kris1985

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 16.09.2016r.
« Odpowiedź #1381 dnia: Wrzesień 16, 2016, 23:35:56 »
A ustawienie Steam na tryb offline nic nie daje?

Niestety nie. :(

Ma ktoś jakiś pomysł jak grać offline?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2016, 10:12:19 wysłana przez kris1985 »

Offline FeRu

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 02.09.2011r.
    • FeRu Raprodukcja
  • Gram w: PES 2016, FIFA 15 ,STALKER
« Odpowiedź #1382 dnia: Wrzesień 17, 2016, 02:06:53 »
Mimo ze PES 2017 jest o wiele lepszą grą niż zeszłoroczna edycja jeśli chodzi o gameplay, to za całą resztę powinno siępostawić ludzi z Konami pod ścianą i rozstrzelać jak za dawnych dobrych lat....
Denuvo - Rozumiem że chcieli w ten sposób podnieść sprzedaż wersji PC i ograniczyć piracenie,jednak to zupełny strzał w stope skoro znów dostajemy grę okrojoną w stosunku do wersji konsolowej....Gdyby dali pełnoprawny port z PS4 to taka polityka byłaby godna pochwały...Znacznie więcej osób by sięgnęło po grę żeby cieszyć się pełnoprawną odsłoną. A tak życzą sobie pełną cenę gry AAA za wybrakowany produkt....
W zwiazku z tym że przeszli na to zakichane denuvo, gracze którzy kupili grę bedą mieć problemy techniczne (a w zasadzie to już je mają) problemy z polączeniem, problemy z wydajnością i niestabilne działanie gry.
Sprawa modów też wydaje się problematyczna bo denuvo sprawdza struktury plików gry i większe mody mogą w ogóle nie działać....
Także Konami serdeczne kij wam w oko wolę wydać kasę na FIFE,która przynajmniej jest na wiodących platformach tej samej jakości od 3ch lat i EA postanowiło wprowadzić kilka ciekawych zmian jak Frostbite i tryb fabularny,który całkiem nieźle się prezentuje...
Ogólnie to nie wiem co może Konami zrobić by jeszcze bardziej zrazić do siebie PeCetową rzeszę fanów gry....Chyba tylko zaprzestanie wydawania gry na komputery osobiste moze byc gorsze....Chociaż jeśli co rok mamy dostawać zwykłe ochłapy za cenę dorodnej szynki to lepiej niech przestaną robić pesa na PC bo inne firmy pójdą jeszcze za przykładem (w zasadzie sporo już było takich sytuacji) i taka polityka stanie się standardem a my będziemy uważać to za coś normalnego....
FeRu Raprodukcja:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

FanPage:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline c7

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 08.07.2012r.
« Odpowiedź #1383 dnia: Wrzesień 17, 2016, 09:31:02 »
Pfff na płycie od Techlandu jest setup 13,5mb i wszystko ściąga przez steama :/ Myślałem, że na DVD sobie tego oszczędzę ffs

Offline kris1985

• Amator
  • *
  • Na forum od: 16.09.2016r.
« Odpowiedź #1384 dnia: Wrzesień 17, 2016, 10:12:58 »
Niestety nie. :(

Ma ktoś jakiś pomysł jak grać offline?

Ktoś pomoże?

Offline pavulon666

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 03.10.2012r.
« Odpowiedź #1385 dnia: Wrzesień 17, 2016, 11:27:31 »
Pfff na płycie od Techlandu jest setup 13,5mb i wszystko ściąga przez steama :/ Myślałem, że na DVD sobie tego oszczędzę ffs
nie gadaj naprawde??  ech. nie mam pytań.
Tak spartolić wersję pc, a aż czuc tą fajną fizykę piłki no ale odechciewa sie grać. Póki co poprostu muszę wybrac fife  no chyba ze ten pes będzie za 70-80 złoty.

Ograłem troche demo konkurencji i fakt jest tam wszystko poza naturalnym gameplajem fizyką zagrań i przyjemnością wynikającą z nieprzewidywalności.
Pes dalej gameplajowo bije fife na głowę ale na pc konami zrobiło absolutnie wszystko by nie kupowac tej gry.
Pierwsze co w demie zrobiłem to wgrałem murawy bo to się nie da patrzeć. I pomyślec że tak fajną grę zamknęli w tak niedorobionym porcie. 
Jeszcze dali denuvo ;D ;D masakra oni sa oderwani od rzeczywistości kompletnie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2016, 11:28:55 wysłana przez pavulon666 »

abc250693

• Gość
« Odpowiedź #1386 dnia: Wrzesień 17, 2016, 11:43:29 »
Najgorszy PES jaki grałem, a gram ponad 10 lat w pesa. Obrona nie istnieje, znowu są przypadki i nie wytłumaczalne błędy obrońców, no po prostu żenada i wstyd. Co 2 rożny wchodzi, co 2 dośrodkowanie też, 2/3 podania i jesteś przy bramce przeciwnika, albo on przy twojej. Kolejny raz hokejowe wyniki i co z tego że bramkarzy poprawili jak popsuli resztę. Nie idzie dryblować ani prosto biec, bo piłka ci ciągle ucieka do przodu. Drastycznie zwolnili graczy gareth bale przegrywa pojedynki biegowe z obrońcami, którzy mają poziom mniejszy od niego o 30. Ta gra nic sobą nie reprezentuje i nie zachęca do kupowania. Nie dziwie się że konami nie wypuściło dema na pc, bo chyba firma wiedziała ze to będzie porażka, a najbardziej bali sie  o HEJTU na grę. A wiadomo jak jest duża fala krytyki i niezadowolenia to słupki sprzedaży spadają.

Offline mazakb

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.09.2016r.
  • Gram w: pes 2017
« Odpowiedź #1387 dnia: Wrzesień 17, 2016, 11:57:56 »
Witam . Mam taki problemik z pes 17 . Mianowicie kupiłem pre order na gametopia czy też kinguin . net coś tam . No i dostałem maila , parę dni temu , jakiś dziwny był odnośnik do biblioteki gier przekierowało mnie na stronę że nie ma takiego adresu www.  No i pierwsze 45 euro poszło w błoto . dalej : więc nieco wkurzony kupiłem pes 17 klucz steam na gry online w czwartek czyli 15 - do dzisiaj nie ma klucza w ogóle nie mam tej gry w bibliotece na gry online ?! co się dzieje ? Kolejne 155 zł poszło nie mam gry a że jest weekend , więc wkurzony jestem i właśnie skończył mi steam pobierać pes17 za 50 euro . czyli zabawa z tą grą kosztowała mnie   łącznie około 600 zł . Czy ktoś miał taki przypadek czy to tylko moja nienormalna sytuacja ?   

Offline TOOP

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.09.2016r.
    • Status GG
« Odpowiedź #1388 dnia: Wrzesień 17, 2016, 12:16:08 »
Najgorszy PES jaki grałem, a gram ponad 10 lat w pesa. Obrona nie istnieje, znowu są przypadki i nie wytłumaczalne błędy obrońców, no po prostu żenada i wstyd. Co 2 rożny wchodzi, co 2 dośrodkowanie też, 2/3 podania i jesteś przy bramce przeciwnika, albo on przy twojej. Kolejny raz hokejowe wyniki i co z tego że bramkarzy poprawili jak popsuli resztę. Nie idzie dryblować ani prosto biec, bo piłka ci ciągle ucieka do przodu. Drastycznie zwolnili graczy gareth bale przegrywa pojedynki biegowe z obrońcami, którzy mają poziom mniejszy od niego o 30. Ta gra nic sobą nie reprezentuje i nie zachęca do kupowania. Nie dziwie się że konami nie wypuściło dema na pc, bo chyba firma wiedziała ze to będzie porażka, a najbardziej bali sie  o HEJTU na grę. A wiadomo jak jest duża fala krytyki i niezadowolenia to słupki sprzedaży spadają.
chyba gramy w zapełnie inne gry.

Offline NGK

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 14.01.2016r.
« Odpowiedź #1389 dnia: Wrzesień 17, 2016, 12:32:51 »
Co ty pieprzysz? Grałeś w 16, 15? Jeżeli tak łatwo strzelasz bramki to ustaw sobie troche wyższy poziom niż beginner. Demo jest, nikt nie musi kupować kota w worku. Sam bym pewnie kupił fife, ale ograłem demo i fify i pes'a i mogę stwierdzić, że fifa jest wyśmienita jedyny jej mankament to gameplay, oczywiście w porównaniu do PES.

Offline gac88

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 20.10.2013r.
    • Status GG
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1390 dnia: Wrzesień 17, 2016, 12:33:50 »
w tamtym pesie wyniki nie były hokejowe tylko baseballowe, w tym jest dużo, dużo lepiej, w końcu padają 2-4 gole na mecz

wkorwiło mnie konami z tą polską reprezentacją, ktoś pisał, że jak się zmieni nazwiska to będą normalne w meczach online, chuja tam...
podpisałem Lewanowskiego, Pazdana kilku jeszcze i co?
online w polskiej reprezentacji błyszczy blond włosy G. Stegers, brakuje tylko aby konami zrobili polskiej reprezentacji kitsy w kolorze żółtym i niebieskim aby przypadkiem nie naruszyć jakiejś licencji dotyczącej barw...

tak więc normalną Polską(jak se zrobicie albo wgracie) można grać jedynie offline z wyłączonym live updatem formy, co ciekawe w grze jest Błaszczykowski mimo, że nie ma Wolfsburgu
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2016, 12:39:27 wysłana przez gac88 »

Offline cobuss

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 26.10.2015r.
  • Gram w: pes
« Odpowiedź #1391 dnia: Wrzesień 17, 2016, 12:39:12 »
Dla mnie jest całkiem spoko . Faktycznie murawy są trochę lipne , ale w moim wypadku liczy się GAMEPLEY. Wiadomo że na nowych konsolach wszystko błyszczy i gra się dużo lepiej .Są też minusy , brak możliwości wgrywania patchy to chyba największa , bo na gołym pes po tygodniu nam się znudzi a aktualizację z konami to czasem śmiech na sali.
Jeszcze podstawowe pytanie na jakim po ziomie się gra.

Offline Oskarek_89

• Amator
  • *
  • Na forum od: 12.01.2007r.
« Odpowiedź #1392 dnia: Wrzesień 17, 2016, 13:19:27 »
Najlepsi zawodnicy PESa grają na jakich ustawieniach pada?
Na jakich wy gracie?

Offline Rafeal

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 19.09.2015r.
« Odpowiedź #1393 dnia: Wrzesień 17, 2016, 13:28:09 »
pełen full manual, bez asyst komputera, dosłownie :)

a ci best in best bez pada, telepatycznie :)

Offline Oskarek_89

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1394 dnia: Wrzesień 17, 2016, 13:45:17 »
Ale jesteś zabawny, pewnie urodziłeś się w prima aprillis? 
Czekam na odpowiedzi osób z IQ powyżej 90

Offline Rafeal

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 19.09.2015r.
« Odpowiedź #1395 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:15:37 »
Jak byś miał tzw. IQ więcej niż 90 to byś nie pytał :)

A odpowiedz jest prosta, ziomek, jak Ci pasuje, kwestia wyćwiczenia i tego czy wolisz mieć w pewnych aspektach większa kontrole a w innych niech robi to za ciebie skrypt (podprogram językowy).

Jeden będzie dobry przy pełnym wsparciu komputera który "widzi różnice na boisku i wie jak się nią posługiwać" a inny przy częściowym wsparciu komputera i widzi to samo co pierwszy.

Reasumując, błędne koło, kwestia gustu i wprawy. All prawie 90% to na automacie leci.

Offline donaspl

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.09.2016r.
« Odpowiedź #1396 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:26:22 »
Gra tu ktoś na Xone ? Mam problem z online, mega długo muszę czekać aż znajdzie mi przeciwnika, czasami nawet do 30min. Też tak macie ? nikt nie gra w XONE czy w czym jest problem? Testowane na dwóch łączach i na każdym tak samo. Wyszukiwanie przeciwników bez żadnych wymagań tzn czy wybiore połączenie lvl 1 albo jakiś inny to nic to nie zmienia.

Offline Oskarek_89

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1397 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:27:11 »
Po prostu pytam czy większość gra np na Pass Level 2 czy 3 czy może jeszcze inaczej.
Część osób mówi że granie na pass 3 jest bez sensu i granie w ten sposób nie daje frajdy ale z drugiej strony z tego co widziałem na forach część PRO zawodników pisze ze gra na 3 lvlu właśnie.

Offline Wawer

• Amator
  • *
  • Na forum od: 15.11.2014r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013, PES 2015.
« Odpowiedź #1398 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:30:07 »
(PC) - Znajduję wam przeciwników online? Czy to myClub czy zwykłe dywizje u mnie nic....

Offline Nemtor

• Amator
  • *
  • Na forum od: 15.09.2016r.
« Odpowiedź #1399 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:34:12 »
Po prostu pytam czy większość gra np na Pass Level 2 czy 3 czy może jeszcze inaczej.
Część osób mówi że granie na pass 3 jest bez sensu i granie w ten sposób nie daje frajdy ale z drugiej strony z tego co widziałem na forach część PRO zawodników pisze ze gra na 3 lvlu właśnie.

Ja gram na lvl 2.W pes16 próbowałem lvl 3 ale po pierwszym meczu z tego zrezygnowałem, bo jest bez sensu,  no chyba ze tutaj coś zmienili, ale wątpię

Btw. Jest jeszcze lvl 1 ale wg. mnie niczym nie różni się od lvl 2
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2016, 14:35:44 wysłana przez Nemtor »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1399 dnia: Wrzesień 17, 2016, 14:34:12 »