Witam, mam problem z ML na PC. Czemu przed każdym meczem muszę wybierać zawodnika, którym steruję a nie mogę całą drużyną? Zupełnie jak w Become a Legend. Miał ktoś może taki problem? Jak to zmienić?
nie zmieniłes czasem sterownia?Cursor Change z Semi-Assist na Fixed?
Cześć,Może to pytanie już gdzieś padło, ale gdzie jest Lewandowski???
Mam problem po tej aktualizacji, mianowicie nie mogę grać online, bo pisze, ze data pack jest niekompatybilne, jest jakiś sposób aby to naprawić bez konieczności ściągania pesa od nowa??[/quotemusisz wejsc w steam kliknac na pes2017 prawym i wejsc w wlasciwosci i tam sprawdz spojnosc plikow
konami nawet multi w offline zjebało, tzn generalnie gra się bardzo fajnie, tylko muszą być spełnione pewne zasady:- grasz 1 vs 1, oba konta muszą być kontami PSN, w przypadku 2 vs 2, oczywiście trzeba mieć 4 konta, oczywiście na tego samego mejla konta nie zalożysz, więc trzeba się bawić w robienie nowego adresu mailowego- konsola musi być podpięta pod internetjak jest nie podpięta to możesz sobie mieć konta a i tak nie będą działać ani wgrane kitsy, herby, ani nawet aktualne składy, tylko będą z dnia premiery a oni co robią? dodają buty, z tego co widzę, to mogłem się przyczynić do usunięcia bugu z ściąganiem koszulki, bo już się nie da tak zrobić po aktualizacji: filmik z dema, ale w pelnej też dało radę tak zrobić REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ktos zna namiary na dane servera Konami?chcialem sprawdzic ping jaki mam miedzy nimi a mna.
Kolejna aktualizacja namieszała i zniknęły mi wszystkie nazwy klubów, więc znów mam "MAN RED". Ma ktoś jakiś pewny patch na PC, który działa po tym ostatnim update?