Barcelona dostała konkret wpierdol i ma formę lepsza hahah
Nie przesadzaj z tym konkretem, oglądałeś mecz że tak twierdzisz? to że przegrała to nie znaczy że jest w kiepskiej formie.
Ok to jak inaczej wytłumaczyć formy Barcelony i Arsenalu? Lub Arsenalu i man utd? To że Arsenal wygrał w ostatnich sekundach nie znaczy ze są w kiepskiej formie. Bo dostać formę E to tak jakby dostać wpierdziel i nic nie grać jak man City. Wiec albo Konami trzyma się wygraną/przegrana = forma albo dobra /zła gra bez znaczenia czy zwycięstwo czy przegrana = dobra forma. Tylko patrząc z tej i z tej strony to Arsenal i wygrał jakby nie patrzeć i grał dobrze aa formę najniższa. Nie grał wyśmienicie ale dobrze więc gdzie tu logika? Ponadto tydzień temu nie dał najmniejszych szans Chelsea wygrywając 3:0 grając przy tym wyśmienicie a forma B. To taka sama jak teraz man utd po remisie z STOKE. No jak to wytłumaczysz???
Cześć, gram w ML Milanem i rozwala mnie sprawa Team Spirit. Wysoki mam tylko gdy gra Honda i jest kapitanem. Przekazanie opaski komuś innemu oznacza minimum 12 w dół, co ciągnie za sobą różnie komplikacje. Gdy nie wystawię Hondy to od razu mam gorzej. Gdy wystawię ale ten już ledwo zipie i go zmienię, to od razu muszę szykować się że zrobi się ciężko i gdy wynik jest na +1 ciężko będzie go dowieść, nie mówiąc już o gonieniu. Macie tak samo?
Ponieważ Honda ma dodatkowego skilla gdy ma opaskę kapitana team spirit i inne atrybuty drużyny i niektórych piłkarzy rośnie. Musisz go oszczędzać pod czas meczu. Wiem, że to trudne....ale coś musisz kombinować aby twoja drużyna grała dobrze. Wejdź sobie negotations/my team/ na Honde i wybierz team role. Tam będziesz miał opis piłkarza co robi dla drużyny.
Nie wiem czym sugeruje sie Konami ustawiajac forme druzyn i nie o to mi chodziło. Chodzi mi o mecz z celta w której barca pokazała ze nie jest w słabej formie grajac do konca.
Właśnie przeglądam i ma dwie cechy występujące razem, gdy u innych jest tylko jedna z nich, mowa o Captain Boost i Team Spirit Boost. A co oznaczają litery w nawiasach - u Hondy na przykład wygląda to tak: Team Spirit Boost (M), a u Bonevantury przy tym samym skillu jest w nawiasie (S)?
Jest jakiś działający crack?
Za plecy dostaje właśnie.Znacie jakiś dobry patch na pc z bundesligą
Proszę Cię. Jeśli Barcelona dostała by 4 bramki od Bayernu czy realu to zgodził bym się z Tobą ale jeśli Celta im pakuje czteropak to rzeczywiście nic tylko tą dobrą formę kontynuować haaha
Jeśli ktoś jest kibicem Barcelony to mu się nie przetłumaczy że zespół tracąc tyle bramek nie może grać dobrze (obrona katastrofa) , ja na szczęście nie jestem ich kibicem