Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Dodawanie stadionów

<< < (3/3)

adrchl1407:
Patrzylem program i raczej dam sobie spokoj.
Jest ze 8000 plikow przy takiej paczce stadionow.
Wiecej komentowac nie trzeba.

combos22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakiś tam program zainstalowałem po czym zainstalował się jakis syf tzn program skanujący czy czyszczący. Śmieci i wirusy. Zobaczymy jak z tym co napisaliście.
Jak ktoś znajdzie Veltin Arene to prosiłbym o linka czy coś. Tylko że jest w paczce tam jakiejś ale jak chciałem grać na nim to wywalało z gry.
I naprawdę w Fifie byłoby to nie do pomyślenia i takiego czegoś nie dostrzegłem aby wejście na stadion podczas prezentacji było przez trybuny. Przez ludzi jak duchy. Błędy, błędy błędy. I jak to nie reagować? Etihad, Mestalla.

--- Koniec cytatu ---

sa to stadiony zazwyczaj albo robione amatorsko lub przez ludzi ktorzy robiac je popełniaja bledy a nie twórców gry wiec nie ma do kogo miec pretensji bo gdyby nie ludzie ktorzy robia dodatki amatorsko nadal nie pograłbys w Bundeslige;D morał z tego krótki pora na fife 16;)

adrchl1407:
Grałem w Fife 16. Każda z tych gier (Fifa, pes) oferuje coś innego i inny gameplay. Grywałem na zmianę.
Domyślam się że taki Etihad czy Mestalla nie są od Konami. Konami zrobiło tylko kilka stadionów. Wejście na stadion przez trybuny jakoś przeboleć może i by się dało ale jakby były większe błędy to wg mnie szkoda czasu na robienie czegoś co jest byle jakie.
Bundesliga jest ok.
Troche zmieniamy temat ... Super że prócz tych 5 najsilniejszych lig jest Eredivisie i Liga Nos. Brakuje jeszcze Russian Premier League.
A skąd masz pewność że gram w Bundeslige? ;)

combos22:
nie mowie ze akurat ty musisz grac w Bundeslige ale uwazam ja napewno za silniejsza lige od niektorych ktore w grze sie znalazły xd

adrchl1407:
Więc nie mów że "wiec nie ma do kogo miec pretensji bo gdyby nie ludzie ktorzy robia dodatki amatorsko nadal nie pograłbys w Bundeslige" ;)
Bo czuję że jak zacząłem pisać o błędach czy błędzie to już mówisz że nie pograłbym w to i tamto i w ogóle :P
Nie pograłbym ale nie znaczy że jak chce 10 zł to chce bank okraść ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej