Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Dodawanie stadionów
combos22:
najpierw nauczymy sie grac w pesa a potem narzekajmy na problemy;) co do eksportowania plików cpk polecam google lub dział gdzie jest to zamieszczone;D
OnoMatoPeja:
Do wyciągania z plików .cpk ich zawartości:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
combos22:
a tu jak chcesz wgrywac twarze, mysle ze stadionami jest podobnie tylko nazwa folderu inna;) ale to akurat zobaczysz sam w jakiejs paczce;)
adrchl1407:
Jakiś tam program zainstalowałem po czym zainstalował się jakis syf tzn program skanujący czy czyszczący. Śmieci i wirusy. Zobaczymy jak z tym co napisaliście.
Jak ktoś znajdzie Veltin Arene to prosiłbym o linka czy coś. Tylko że jest w paczce tam jakiejś ale jak chciałem grać na nim to wywalało z gry.
I naprawdę w Fifie byłoby to nie do pomyślenia i takiego czegoś nie dostrzegłem aby wejście na stadion podczas prezentacji było przez trybuny. Przez ludzi jak duchy. Błędy, błędy błędy. I jak to nie reagować? Etihad, Mestalla.
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakiś tam program zainstalowałem po czym zainstalował się jakis syf tzn program skanujący czy czyszczący. Śmieci i wirusy. Zobaczymy jak z tym co napisaliście.
Jak ktoś znajdzie Veltin Arene to prosiłbym o linka czy coś. Tylko że jest w paczce tam jakiejś ale jak chciałem grać na nim to wywalało z gry.
I naprawdę w Fifie byłoby to nie do pomyślenia i takiego czegoś nie dostrzegłem aby wejście na stadion podczas prezentacji było przez trybuny. Przez ludzi jak duchy. Błędy, błędy błędy. I jak to nie reagować? Etihad, Mestalla.
--- Koniec cytatu ---
co do stadionów, w grze jest chyba 11 a odblokowano 41. trzeba znać każdego ID i to nie jest tak hop siup zrobienie sobie jakiegoś i go wrzucenie do cpk. trzeba w plikach zapisać nr ID, przypisać adboards, póki co ja znalazłem dostępne tylko 2 paczki jedna od eastern silvy drugą mam z hiszpańskimi stadionami, ale tam jest teraz problem bo na jego ID 47 konami zrobiło w dlc 3.00 stade de france i owszem jest on w grze ten stadion rayo, ale nie ma bramek i nie wiem jak to naprawić..... także przy stadionach jest kupę roboty i to nie to samo co face
Nawigacja
[#] Następna strona