Cześć, podrzuci ktoś może plik "DpFilelist.bin" ?Przez przypadek zamieniłem i gra nie chce się włączyć, a niestety nie mam patcha na dysku.
Dlaczego po zainstalowaniu patcha podczas próby odpalenia wyskakuje mi taki error? REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Witam mam pytanie czy ktoś mógłby mi ktoś powiedzieć jak zainstalować tego patcha od podstaw mam samą grę zainstalowaną bez niczego na sucho. z góry dziękuję za pomoc.
1. Przed instalacją nie musisz posiadać DLC 1.00, 2.00, 3.00 zawarte w patchu oraz oryginalne, bądź nie oryginalne exe 1.07 (crack 1.04) 2. Musisz usunąć plik EDIT00000 z save z Moich Dokumentów3. Usnąć wszystkie pliki z folderu download tam gdzie masz zainstalowaną wersję4. Pobierz patch i wklej wszystkie pliki z folderu download do swojego folderu download5. Plik EDIT000000 wklej do folderu save w moich dokumentach6. Folder La Liga Patch Selektor i plik La Liga Patch Selektor.exe wklejamy obok folderu download (nie sugerować się moją ilością plików w folderze to są moje dodatki poprawiające grafikę )
Zrobiłem wszystko jak w instrukcji i takie coś mi wyskakuję ''aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000142) przyciśnij ok aby zamknąć aplikacje '' i u góry jest Pes2016exe błąd aplikacji
Próbowałem z wersją oryginalną i piracką na wszelkie sposoby i nadal nie działa niestety.
Pobierz to REJESTRACJA lub LOGOWANIE i kopiuj i wklej do gdzie masz pesa zainstalowanego bo mi to za działało.
Udało się ! Max-VISCA EL BARCA ! Dziękuję Ci bardzo. Puki co zagrałem jeden mecz ale jestem pod ogromnym wrarzeniem tak dobrego patcha jeszcze nie widziałem kawał dobrej roboty ! coś niesamowitego !