Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Problem z dlc 4.0

(1/4) > >>

neymarek988:
Siemanko mam problem z wgraniem dlc 4.0 ,a dokładniej chodzi mi o to ze ląduje mi się PES 2016 przechodzi intro i podczas ładowania wywalam mnie nie wiem o co chodzi podkreślam mam oryginalnego PESA na platformie Steam . dozucam ss
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko mam problem z wgraniem dlc 4.0 ,a dokładniej chodzi mi o to ze ląduje mi się PES 2016 przechodzi intro i podczas ładowania wywalam mnie nie wiem o co chodzi podkreślam mam oryginalnego PESA na platformie Steam . dozucam ss

--- Koniec cytatu ---
spróbuj przywrócić pliki oryginalne z aplikacji steam. Jest tam taka opcja. Podałeś  za mało  informacji.

neymarek988:
No tak jak widać na scenach ląduje mi się po intrze do ładowania sieciowego i nagle mnie wywala z pesa i wyskakuje komunikat że pes 2016 przestał działać na dlc 3.0 było git wgrywam tego i nie wiem co jest

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak jak widać na scenach ląduje mi się po intrze do ładowania sieciowego i nagle mnie wywala z pesa i wyskakuje komunikat że pes 2016 przestał działać na dlc 3.0 było git wgrywam tego i nie wiem co jest

--- Koniec cytatu ---
dlc pobierałeś ze steam?
jeśli masz oryginał to coś poszło nie tak, mówię sprawdź te pliki oryginalne w steam

OnoMatoPeja:
Oczywiście jak wie jak... czy też trzeba robić do tego mini poradnik...

biblioteka > prawy klik na pes'a > właściwości > zakładka "pliki lokalne" > na dole "sprawdź spójność plików gry"

Przykład gdzie to jest w odniesieniu do innej gry:

Jeśli chodzi o aktualizację to robi się ona sama, po czasie względem opcji w ustawieniach dla danej gry. Dla wszystkich na ogół są domyślne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej