Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Problem z dlc 4.0
stanek1983:
Tak właśnie chciałem napisać ale nie miałem dostępu do aplikacji.
neymarek988:
robiłem przywracanie pików i reinstalowałem PES 2016 i dalej to sam tak jak mam na screenach :( nie wiem już o co tu chodzi moze wy macie jakieś jeszcze pomysły ?
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErobiłem przywracanie pików i reinstalowałem PES 2016 i dalej to sam tak jak mam na screenach :( nie wiem już o co tu chodzi moze wy macie jakieś jeszcze pomysły ?
--- Koniec cytatu ---
pokaż folder z grą. Albo usuń plik LIVE0000 gdzie go szukać nie pamietam gdzieś w appdata w folderze Konami. A może to wina grafiki. Jeśli to oryginał to po reinstalu powinno być wszystko ok.
neymarek988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
OnoMatoPeja:
bawiłeś się w generowanie dpfilelist.bin..., jesteś pewien że dobrze... ?
możesz ręcznie lub steam ściągnie....
możesz ponownie ręcznie (wybrać odpowiednie DLC przy generowaniu i all dlc muszą być zaznaczone) a samo generowanie musi być bezbłędne (z powodzeniem)
możesz usunąć all pliki z folderu głównego pes'a, po za folderami (download i data) oraz w folderze download usunąć pliki: dpfilelist.bin , i BACKUP i potem poprzez steam zrobić przywracanie plików (przeanalizuje i zacznie pobierać - będzie widać w bibliotece że ściąga).
usuń pliki od "crash" (te dwa)
jeśli po ściągnięciu przez steam, dalej to samo, wygeneruj nowy dpfilelist.bin wedle instrukcji obsługi generatora z tym że zaznacza się all dlc (4 pliki) i odpowiednie DLC, czyli 4.0
Nawigacja
[#] Następna strona