smiechen myśli że każdy jest taki dobry jak on. Niech sobie zagra z kimś na swoim poziomie słabszym składem i się przekona. Chodzi o równą rywalizacje nic więcej. Wygrać mecz z gościem który posiada podobne umiejętności na tym samym poziomie jest naprawdę trudne, szczególnie gdy ma w składzie samych koksów. Takie jest życie kto ma pieniądz ten rządzi.
ale ja nie jestem dobry, jestem dość średni, tylko, że jak widzę przeciwnika z samymi czarnymi w składzie, to nie robię kupki w majteczki narzekając na cały świat, tylko staram się z nim wygrać. Jak przegram, nie walę do niego PW, że przy tych samych składach by nie dał mi rady tylko gram dalej z kimś innym. Nie płaczę , że ktoś ma tatę szejka, a ktoś inny oligarchę. TO TYLKO GRA, a niektórzy się tu filmują jakby świat im się walił na głowę. Masz ciśnienie po meczu? polecam spacer, albo coś w TV.
Ktoś ma Suareza? też chcesz? to zamiast walić losowania przy 2.8% na czarną, uzbieraj przez tydzień albo dwa GP i kup go na aukcji
o płaczu na temat tzw. skryptów i coś tam co jest chvjowe w grze po każdej aktualizacji to nawet nie chce mi się pisać.
Post Połączony
Ale jakby nie zrobił tych 150 losowań to nie miałby kim grać. Miałby Suareza i kogoś tam jeszcze a co z resztą?
Ty tak na poważnie?
nawet nie będę się wysilał, żeby na to odpowiadać