Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (610/622) > >>

Jacinho:
Z PSN Store, tam gdzie wszystkie gry z tym, że musisz woisać BETA w wyszukiwarkę.

bobo1000:
kolejna pała która ucieka: matysovvy [PC]  bilans gościa 10/1/0 końcówka meczu kółeczko i mecz bez rozstrzygnięcia przy moim prowadzeniu. Co ci dają te punkty i rankingi jak i tak nie potrafisz grac? Kredkę sobie strugasz jak patrzysz na twoje wspaniale statystyki?

janek1234567890:
Ostatnio grałem z kolesiem reiting zbliżony do mojego i w 27 min wygrywałem 3:0 po chwili rozłączył napisałem mu że jest oszustem a on odpisuje że nie mam prawa się z nim równać gdyż mam sprawdzić bo on jest w 1 dywizji podpisałem mu że przepraszam go i pomimo tego że wygrywałem czułem że był dużo lepszy sprawa z nimi jest prosta czują się kobitami lubią komplementy i przyznawanie im racji na żecz ich zgwałconego ego 

tedzikooo:
graliscie juz w beta pes 2018 ? mi osobiscie ciezko jest sie przyzwyczaic. co zauwazylem to wolniej to sie wszystko odbywa sposob poruszania pilkarzy jest jakis dziwny, latwo przeciwknika ominac, taki ten pes pod driblng chyba stworzony

janek1234567890:
Siema wie ktoś coś na temat demo 18stki na ps3

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej