Witam wszystkich. Mam problem podczas masterligi. Zaczynając grę wszystko funkcjonuje normalnie lecz po wyłączeniu gry i wczytaniu zapisu non stop zmienia ustawienie na domyślne. Jednak najgorszy jest bug z transferami - gdy kupię zawodnika pieniądze zostają odciągnięte a zawodnika ani widu ani słychu. Podobnie przy sprzedaży - otrzymuje kasę a zawodnik zostaje. Próbowałem coś działać z plikami w download lecz nic to nie dało. Jedynie usunąłem parę plików z DLC z którymi nie dane było rozegranie meczu ( ciągłe ładowanie podczas prezentacji meczu).Nie próbowałem innych patchy.
Przejrzałem wszystkie strony i nie natknąłem się z podobnym błędem. Proszę o pomoc gdyż przy graniu w trybie ML wyrzuca mnie do pulpitu... Program PES Online Warriors przestał działać" proszę o pomoc
ten online warrios to jakis dziwny crack, robię na nim patch ekstraklasa, 10 razy działa, za 11 pach, usunęło mi z dptfile spolszczenie i bazę, bardzo dziwny ten crack, to jest raczej 1.01 tylko przerobiony by pisało 1.03, tak jakby exe nie widziało nowego DLC
Stanek,planujesz kolejną wersje patcha?
Dalej wyjebongo, okej, trzeba przerzucić się od 17 na inny patch. ^^