Ja co nieco bym może i mógł pomóc ale jak kiedyś pytałem się na forum jak to się robi, czy tamto to żadnej odp. Więc nie ma szans żeby pomóc. Co nieco nauczyłem się na pesie 6 ale wszystko na własną ręke. A to były czasy gdy głownie w to grałem.
Swoich plików raczej nie dodaję jedynie stadiony bo brakuje mi Sportingu, Manchesteru City.
Plik Base odpowiada z tego co zauważyłem za zdjęcia stadionów. W jednym z nich tych base ładnie jest zrobione graficznie a takie napoli sam stadion z lotu ptaka wg jakby ktoś nie przerobił. Ja tam się nie chce z nikim kłócić ale przecież nie wypada aby 29 stadionów zdjęć było ładnych a 1en taki z dupy zdjęcie. W 1.51 było ok więc tego używam. A że pes nie jest idealny i różne zawirowania są w nim tj we wcześniejszym poście moim to już inna sprawa. Musiałem od nowa skopiować pliki patcha i od nowa w dpfilelist żeby jakoś załapało tak jak miałem nadzieję. Wcześniej usunąć cały download. A nie nadpisywać dpfilelist. Sory za nie spójność tej odpowiedzi.
Akurat edytować dpfilelist zawsze muszę ponieważ w grze się wszystko chromoli i a to loga są domyślne a to składy itp. A przynajmniej tak kiedyś było.
No nie wiem. Ja problemów żadnych z Espanyolem nie miałem. Z żadnym co najwyżej narożniki stadionu napoli, tekstury się mieszały. Ten z bieżnią.
A i bym zapomniał. Używając dpfilelist dlc 2.0 wybierać muszę "no dlc" Przy wyborze z 1 lub 2 mam domyślne loga. To jest powodem dla którego muszę generować więc już musisz zakumać tych ludzi którzy wiedzą po co to robią. Nie wiem jaki crack. Od CODEXa a on raczej chińczykiem nie jest.
Za dawnych czasów bym poedytował itd ale nie teraz, nie po to mam dobrego kompa by zajmować się tylko edytowaniem, chcę doświadczyć innych gierek