nie rozumiem, Emirates jest dodane w stadiumserver, u mnie jest ok, w update pokasowałem granie na Emirates innym zespołom, wiec albo coś źle wgrałeś, albo coś, nie wiem, tym bardziej, że ja nie mam tych białych błędów na emirates
Wgrałem wszystko według instrukcji a jaki Ty masz Emirtes stadium? ten z flagami(Emirates Stadium Ads and Banners by S.Elafify)
czy ten z reklamami Gatorade ?
Post Połączony
Również mam problem z Emirates Stadium, gram Serie A i mam właśnie mecz z Crotone które ma przypisany stadion Arsenalu czyli Emirates i nie mogę go rozegrać, ciągle Loading przy próbie rozegrania meczu, wyświetlone jedynie Crotone vs AC Milan, urywki ze stadionu, widok na trybuny itp. i tyle, gra stoi w miejscu.
a masz stadion ten z flagami ??
ja również mam białe płaty wyłączyłem plik stadium4.cpk i nie ma płatów więc nie wiem o co kaman więc wina leży w pliku stadium4.cpk
Również mam problem z Emirates Stadium, gram Serie A i mam właśnie mecz z Crotone które ma przypisany stadion Arsenalu czyli Emirates i nie mogę go rozegrać, ciągle Loading przy próbie rozegrania meczu, wyświetlone jedynie Crotone vs AC Milan, urywki ze stadionu, widok na trybuny itp. i tyle, gra stoi w miejscu.
A macie ten Emirates Stadium ??
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Post Połączony
ja mam taki emirates teraz po edycji pliku stadium4.cpk
tylko że to jest ten drugi Emirates Stadium z nim nie ma problemów płachty ma ten z dodanymi flagami ---https://www.pes-patch.com/2017/02/pes-2017-emirates-stadium-ads-and-banners-by-s-elafify.html
a może to te same ?? nie wiem