Witam, mam pytanko.Mianowicie w Patchu mam tylko 40 stadionów a większość klubów ma przypisany stadion o nazwie Ramon Sanchez Pizjuan dodam też, że grę odpalam z siderem La Liga Patch 2017.exe jako AdministratorProszę o pomoc Pozdrowienia
działa wam miniface Messiego bo mi nie stanek co ty na to by dodac takie miniface
ja miałem robić ale mi jakoś wyleciały z głowy, pamiętaj rozmiar minimum 128x128 i format dds.
Nie da się
to podeślij mi go jak możesz tylko dziwne bo wtrybie offline działa bez zarzuty wszystko jak tralalala tylko w trybie online wywala
Ja Online w ogóle nie mogę uruchomić chciałem zagrać w myclab a tu takie coś co może być nie tak ?
Spokojniej troszkę co się unosisz daję play orginals pes 2017 i nie wchodzi, nie miałem zamiaru grać na Twoim patchu online bo wiem że nie zadziała jakiś kod mi wyskakuje : FDNN532 i pisze żebym się upewnił że ustawienia są prawidłowo skonfigurowane
Wszystko super ale pobrałem wszystko oprócz 5.04 bo na pobierz.to jest limit 33 gb dziennie xD Nie da się jakoś obejść?A dodam, że już raz zacząłem ściągać oby dwa party, ale net mi się wyłączył i drugi raz nie moge. xD
Zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji ale nie wiem czemu Data Patch mam teraz jako 1.00 i brak herbów nazw niektórych klubów
zmień sobie adres ip programem do zmiany adresu ip i po kłopocie z podierz.to