Tworcy tego patcha moze i o tym wiedza a moze i nie w kazdym badz razie znalazlem kilka malych "bladzikow" jak na 2 dni korzystania z patcha.
1. Kilka log z 2 sky bet championship sa jakby we mgle. Czyli mowiac krotko w slabej jakosci.
2. Nazwy min 2 ligi angielskiej czy 2 ligi hiszpanskiej sa nazwane domyslnie. Czemu nie Sky bet ... itd?
3. Ludogorec Razgrad w patchu ma starsze logo.
4. Jest kilka miejsc slotow na druzyny zamiast pas league asia itp. W patchu jest Chinese Super League ale tylko nazwa ligi. Dlaczego? Po co? Nie pamietam czy logo jest poprawne ale i tak druzyny sie nie zgadzaja bo sa domyslne z podstawki tworcow konami. Jesli robic lige azjatycka polecam zrobic lige japonska.
5. Musze pochwalic stadiony tworcow patcha. Na ekranie 27 calowym wygladaja bardzo dobrze jesli chodzi o murawe i linie. Kibice pozostaja wiele do zyczenia od konami. Chodz na takim Stadio olimpico w Rzymie moglaby byc bierznia chyba ze w realu nie ma jak graja bo przykrywaja czy cos. Dziwne.
Tworcy patcha maja zapewne zamilowanie do tej ligi. Z mojego pktu widzenia zamiast stadionu Celty Vigi, Malagi czy np Granady chyba, brakuje stadionow takich druzyn jak Wolfsburg/Leverkusen, Zenit/CSKA, Ajax/PSV/Feyenoord, Marsylia/Lyon/Monaco
6. Lineup wydaje mi sie nalezaloby ustawiac pod najsliniejszy sklad tym bardziej ze aktualizacje nie sa co tydzien a nie ze w 1 skladzie sa zawodnicy z 58 overal a na lawce siedza z tymi po 75.
Jak gram z przeciwnikiem 4 gwiazdkowym to chce grac z 4ro a nie z 2u.
W związku z tym, że patch robię sam, nie da się uniknąć błędów, ale zawsze staram się jakoś to ogarnąć, by było na czym grać, a więc:
1. Poprawiłem loga SkyBet, tam chyba Burnley i Barnsley było złe
2. Nazwy są domyślne bo można jedynie je zmienić w pliku EDIT0000 gdzie ja go nawet nie ruszam, zresztą co jest 30 sekund roboty dla was, a ja za każdym razem bym musiał to robić
3. Poprawione
4. Stworzyłem już Chinese SuperLeague i taka będzie, oczywiście póki co bez porządnego EDIT00000 esytor nie będzie prawdziwych piłkarzy i skośnookich twarzy, mam już logo, kitsy i nazwy i ważniejszych pododawanych do 12 zespolów + 4 przeniesione z AFC
5. Stadiony robił Immortal, jest błąd białej murawy na Bernabeu, szukam dodatku który to poprawi
6. Czekam na porządny OF Edytor wtedy to poustawiam ja należy, teraz się nie opłaca. konami zrobi aktualizacje, a składy i tak będą poustawiane wg ID piłkarzy a nie tak jak moja, więc robota mija się z celem.