Widzę wersja 2.50 już na piratach się nie przyda? Zrobiłem wszystko jak w wersji 1.51 a nie ma zupełnie nic. Dodam że wersja 1.51 działa bez zarzutu.
Działa podmieniasz pliki według instrukcji LaLiga Patch by stanek1983, oraz jeżeli chcesz grać bez płyty czy też nie masz dostępu do internetu
ściągasz archiwum z poniższego linku:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIESwoją drogą dziwna jest strategia Konami, bo jakbym miał kupić oryginalną grę na podstawie demo, to musiałbym być nieźle pier... Wypowiadam się wyłącznie na temat wersji PC, bo z inną od czasów PS2 nie miałem styczności. Według mnie różnice są kolosalne i istotne jeżeli chodzi o rozgrywkę, grę obronną, kontakt fizyczny zawodników. Dla mnie na PC jeżeli chodzi o grywalność to cały czas TOP1. Od lat "bolą" licencje, a w zasadzie ich brak, ale na szczęście scena PES'a jest bogata w dodatki, które po części to rekompensują.
Pomyślcie jaka to była by gra, gdyby teraz tak jak kiedyś w PES6 pojawił się polski komentarz, innego duetu niż wtedy utarty duet w FIFIe. Do tego licencje i jestem ciekaw na co wtedy byście narzekali...chociaż znając naszą polską mentalność zawsze coś by się znalazło