To uczucie gdy w 1.lidze byłem na podium z punktem straty do zwycięscy, nie opuściłem żadnej kolejki zawsze sumiennie rozgrywając spotkania, a teraz muszę się bić o miejsce w turnieju. Gdzie jakieś żółtodzioby zagrały po 3 wyzwania i nie wiadomo co z nimi będzie dalej, mają zapewnioną zabawę w Lidze Mistrzów.
To samo tyczy się np. mojego przeciwnika, starego wyjadacza Adipesa... lub znanych graczy jak Mimek, Damian1 czy AdamskyPL.
Szanuję decyzję organizatora o eliminacjach, chociaż się z tym nie bardzo zgadzam. Jakby co to nikogo nie atakuję. Powodzenia wszystkim życzę
Gdybym mial patrzec po nickach to z gory moglbym ustalic 1 i 2 ligę.
Przykro mi,ale zeby cos dostać to najpierw trzeba cos dac,a w tym przypadku jest to aktywnosc na stronie. Uwierz mi ze zeby zagrac wyzwanie to trzeba zrobic koszyki ,ktorych nie robi sie w minutę.
Specjalnie liga ruszyla z takim opoznieniem zeby WSZYSCY mieli szanse na rozstawienie,a to ze niektorym nie zalezalo to teraz musza zapracować na rozgrywki LM.
ps.to ze rozegrales 100% swoich meczy to oczywiscie cieszy,ale pokazuje rowniez ze wszystkich staramy taktowac sie jednakowo bez wzgledu na to co osiągnął w poprzedniej edycji lub sezonach.
Pozdrawiam,