Dział Ogólny > Aktualności

Liga Mistrzów - Kwalifikacje

<< < (5/6) > >>

pawelek1988:
damian ja na waszej stronie juz nie zagram przez ciebie i uvicekaj na swaja strone tutaj bede gral zawsze a na twojej stronie nigdy juz  a co nikopsa to pisalem do nieogo i nawet nie odp ale to szczegol         a ty damaina idz rzadz sie na swojej stronie a nie tu zament sijesze nigdy wiecej gryu na twojej stronie        a i jeszcze jedno damian wypowiadzas sie a nie zagrales jeszczce na tej stronie zadnego meczu a sie wypowiadzas probuijesz rzdazci jak u sibie ale tytaj ci nie pojdzie

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdamian ja na waszej stronie juz nie zagram przez ciebie i uvicekaj na swaja strone tutaj bede gral zawsze a na twojej stronie nigdy juz  a co nikopsa to pisalem do nieogo i nawet nie odp ale to szczegol         a ty damaina idz rzadz sie na swojej stronie a nie tu zament sijesze nigdy wiecej gryu na twojej stronie        a i jeszcze jedno damian wypowiadzas sie a nie zagrales jeszczce na tej stronie zadnego meczu a sie wypowiadzas probuijesz rzdazci jak u sibie ale tytaj ci nie pojdzie

--- Koniec cytatu ---

Co ma piernik do wiatraka ?
Chodzisz do podstawówki czy gimnazjum? Nauczysz się dobrze wysławiać i potem pogadamy !

Miałem nic nie napisać ale napiszę :D Prawda jest taka że  Ciebie nigdy nie ma, a jak już jesteś to w nieodpowiednich godzinach. 9-15.czasami i to jeszcze bardzo rzadko 14-18.  A większość z nas gra od 18. Jak graliśmy w PES16 to pisałeś że masz same nocki włącznie z  weekendami bez dnia wolnego. Teraz pisałeś że masz same ranki. To ja teraz się pytam? jakim cudem możesz grać rano? ktoś tu chyba kłamie? Napisz że mama zabrania ci grać po 18 bo chodzisz na wagary i nie chcesz się uczysz  :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

pawelek1988:
od mojem mamy prosze sie odczepic idz na swoja strone tam mozesz wiecej ale nie tutaj i koniec tematu

8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpawelek - Nikospy --> WO awans: pawelek

pawełek nigdzie nierozgrywa meczy i dostaje awans?

--- Koniec cytatu ---

a kto powiedział ,że życie jest sprawiedliwe? W normalnym życiu jeden pracuje po 220 godzin w miesiącu i zarabia marne 2000 zł ,a inny chodzi jak chce i ma 4000 zł (to jest tylko przykład)
Jeżeli ktoś zapisuje się do rozgrywek to jest ZOBOWIĄZANY zapoznać się z zasadami rozgrywek ,które zazwyczaj są opisane w newsie.
Uważam,że dalsza dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu.

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa kto powiedział ,że życie jest sprawiedliwe? W normalnym życiu jeden pracuje po 220 godzin w miesiącu i zarabia marne 2000 zł ,a inny chodzi jak chce i ma 4000 zł (to jest tylko przykład)
Jeżeli ktoś zapisuje się do rozgrywek to jest ZOBOWIĄZANY zapoznać się z zasadami rozgrywek ,które zazwyczaj są opisane w newsie.
Uważam,że dalsza dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu.

--- Koniec cytatu ---

Masz racje kolego :) Nikospy dał ciała a ale wiem że gra prawie codziennie tylko nie w tych godzinach co pawełek,

Ae z drugiej strony to ma być sprawiedliwość pawełek ani 1 meczu w wyzwaniach a Nikospy 34 hehehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej