Dział Ogólny > Aktualności
Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Nikospy:
Akurat w kwestii wyjaśnienia mojego meczu mogę jedynie napisać, że moja próba kontaktu z przeciwnikiem nastąpiła 11 października. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi i gracza na kanale IRC uznałem za brak formy kontaktu, choć faktycznie nie doczytałem w regulaminie obowiązku złożenia wniosku o walkower. Jedyna odpowiedź jaką dostałem było odpisanie na moją wiadomość gg dnia 13 października o 9.40. Oczywiście wszystko można potwierdzić screenami ale nie mam zamiaru się teraz kłócić o udział, bo sam zawiniłem i nie złożyłem ww. wniosku. Także miłej zabawy
adipes:
niestety ale tak bywa że czasem się nie pogra dzięki koledzy za głosy w moim imieniu powodzenia tam życzę wszystkim :D
miłej zabawy
pawelek1988:
oj damian widze masz problem i boli cie ze nic nie zorbisz tutaj nie jest twoja strona tu ty nie decudujesz wiec uciekaj na swoja strone i tam sobie mozesz robic co chhcesz i przestan dodawac komentarze bo chudy napsila ze tamat do zamknieciaa ty nabijasz sobie chyba komenty
Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoj damian widze masz problem i boli cie ze nic nie zorbisz tutaj nie jest twoja strona tu ty nie decudujesz wiec uciekaj na swoja strone i tam sobie mozesz robic co chhcesz i przestan dodawac komentarze bo chudy napsila ze tamat do zamknieciaa ty nabijasz sobie chyba komenty
--- Koniec cytatu ---
Nie dość że tylko raz napisałeś do przeciwnika, to jeszcze takie zapytanie z którego wynika że się w ogóle nie interesowałeś tymi eliminacjami!. Jak byś był człowiekiem honoru to byś napisał do przeciwnika nie miałem czasu graj dalej, ale ty się zachowałeś jak prostak
Ten ranking jest gówno warty bo ktoś zagrał 34 mecze i ma 41 lokatę a ktoś ani jednego i jest 30.
Jeżeli administracja się zgodzi to niech Nikospy gra za mnie dalej, ja nie muszę, aż tak mi nie zależy jak pawełkowi po trupach do celu.
8BITS-Chudy:
zamykam temat bo zaczyna się bezsensowna dyskusja.
Nawigacja