Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
PesTour Awards - II Turniej z nagrodami 14,06,2007
maciek_pl:
PesTour Awards powoli staje si? Oficjalnym Turniejem On-line, który zrzesza graczy z najwi?kszych lig sceny polskiego Pesa.Mimo, ?e turniej odby? sie w czwartek na stracie pojawi?o si? 98 osób.Po 5 godzinach boju po wspania?ym finale i karnych rewelacja turnieju DG06(wychowanek pesleague.pl) przegra? po karnych z faworytem Luki_K(DELTA)5-3(1;1).
Jak wida? losowanie wp?yn??o na wielu faworytów i nie dali jednak oni rady na awans z fazy grupowej.
Drug? rewelacj? turnieju jest wisman, ?adnie gra? i zas?uguje na pochwa??.
A co do organizacji turnieju, my?l?, ?e by?o ok.
olej:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERó?nice mi?dzy zespo?ami by?y ogromne, w zamysle organizatorow by?o wy?onienie najlepszego gracza, an nie najlepszego zespo?u. My?le, ze efekt jest dok?adnie odwrotny.
--- Koniec cytatu ---
Krótko i na temat. 100% poparcia.
Ja niestety nie mog?em zagra? (nawet gdybym móg?, to daleko bym nie zaszed? ze wzgl?du na kiepsk? form?), ale Delta ci?gle pokazuje kto rz?dzi ;) Gratz ?ukasz!
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIERó?nice mi?dzy zespo?ami by?y ogromne, w zamysle organizatorow by?o wy?onienie najlepszego gracza, an nie najlepszego zespo?u. My?le, ze efekt jest dok?adnie odwrotny.
--- Koniec cytatu ---
Krótko i na temat. 100% poparcia.
Ja niestety nie mog?em zagra? (nawet gdybym móg?, to daleko bym nie zaszed? ze wzgl?du na kiepsk? form?), ale Delta ci?gle pokazuje kto rz?dzi ;) Gratz ?ukasz!
--- Koniec cytatu ---
ale ?ukasz_k mia? farta......hehehhe
Panowie a nast?pny turniej gramy jednym klubem:
albo jak noooby BRAZIl
albo sprawdzimy skill i POLSK?
ciechan78:
turniej mysle ze sie udal nastepny turniej jak pisal maciek powinnismy grac wszyscy ta sama druzyna nie byloby spiec o tokto ma slabsza a kto lepsza druzyne beda liczyc sie umiejetnosci gratulacje za cierpliwosc do nas peleague.pl rzadzi tak dalej admini
PS:mysle ze to ja bylem objawieniem turnieju:)))
LTP:
za pozno sie gra tury :/ powinno byc wczesniej rozgrywane takie cus :P:D ale gralo mi sie dobrze doszedlem do 1/8 gralem sampdoria :P w 1/8 mialem male lagi pzrez siostre :/ i przegralem ale i tak 1/8 w debiucie to sukces ! :D
pozdrawiam ! VeB !
Nawigacja
[#] Następna strona