Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
PesTour Awards - II Turniej z nagrodami 14,06,2007
pepe84:
super vturniej,,,, szkoda tylko ze druzyna slaba
lukson:
miejsce 3-4, odpadni?cie ze zwyci?sc?, jak na pierwszy turniej nie jest ?le ;)
krzysztOFF:
Ehh...wczoraj nie da?em rady wystartowac, na nast?pny tur tego typu napewno dam rade. P.S.dobry pomys? z t? Polsk?!:)
luki_k:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIERó?nice mi?dzy zespo?ami by?y ogromne, w zamysle organizatorow by?o wy?onienie najlepszego gracza, an nie najlepszego zespo?u. My?le, ze efekt jest dok?adnie odwrotny.
--- Koniec cytatu ---
Krótko i na temat. 100% poparcia.
Ja niestety nie mog?em zagra? (nawet gdybym móg?, to daleko bym nie zaszed? ze wzgl?du na kiepsk? form?), ale Delta ci?gle pokazuje kto rz?dzi ;) Gratz ?ukasz!
--- Koniec cytatu ---
ale ?ukasz_k mia? farta......hehehhe
Panowie a nast?pny turniej gramy jednym klubem:
albo jak noooby BRAZIl
albo sprawdzimy skill i POLSK?
--- Koniec cytatu ---
Farta?:|Mysle ze tylko w meczu z DaQiem mia?em szczescie bo mia?em lepszy team;/ W grupie nie straci?em gola a 15 strzeli?em.Nastepnie trafi?em na Neptyka 4:0 roznica teamów ale naprawde mia?em duz? przewage z Wilda'atn wygra?em 4:1 tez zas?uzenie!A w finale mia?em 8 do 2 w strza?ach z czego ten drugi strza? zosta? zablokowany przez obronce ,a z drugiej strony lamki broni? bramkarz :P
Turniej bardzo udany,bez jakis wiekszych problemów.Co do róznicy w teamach to po wylosowaniu Romy odechcia?o mi sie grac.Nie nawidze grac o wiele mocniejszym teamem od rywala a tak by?o w kazdym meczu.
Gratuluje przeciwnikowi ktory zaszed? do fina?u tak s?abym zespo?em.Mam nadzieje ze bede w domu na nastepnym turnieju Polska vs Polska wtedy bede mog? pokazac skilla a nie wyzszosc teamu.
Pozdro.
szymek88:
Turniej elegancki dosta?em 5 WO bo nie mia?em neta ( by?a u mnie burza i nie zda?y?em sie wypisac) cho? wczesniej zapewniano ?e jak kogos nie bedzie na IRCU to bedzie wypisany. Dziekuje za prezent i strate chyba okolo 800 pkt!!
Nawigacja
[#] Następna strona