Autor Wątek: Tryb Become a Legend  (Przeczytany 1164 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline muunky

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.11.2016r.
Tryb Become a Legend
« dnia: Listopad 06, 2016, 22:20:04 »
Cześć,
gram już trochę w nowego PESA, zwłaszcza w trybie Become a Legend i tracę powoli nerwy. Rozegrałem już około 100 meczy w większości doprowadzających mnie do szału. Otóż, gram na poziomie trudności professional, nawet nie próbowałem zwiększać. Moi koledzy z drużyny grają jak raki, dosłownie. Strzelili niesamowitą ilość bramek samobójczych, nie wykorzystują sytuacji 100%, mecze w większości kończą się wynikiem 0-0, jeśli już padają jakieś bramki to w 90% moje. Myślałem, że to wina teamu, ale jednak nie! Dzieje się tak nawet w reprezentacji, gdzie Lewandowski z overallem 89 nie strzela na pustą bramkę. Jestem załamany, bo w każdym Pesie w trybie BAL grało mi się super i często miałem po 500+ meczy. Czy macie może pomysł jak to zmienić, jak poprawić grę kolegów z teamu? Czy istnieje jakiś patch poprawiający gameplay zespołu? A może istnieje sposób na kontrolę całej drużyny (od razu podziękuję za odpowiedzi typu "to graj w Master League", albo, że to ja powinienem być podporą zespołu, bo to mija się z celem, jeśli robię co mogę, a i tak wszystko idzie na marne).
Z góry dzięki za pomoc

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Tryb Become a Legend
« dnia: Listopad 06, 2016, 22:20:04 »