Dział Ogólny > Kariery

CO DALEJ?

<< < (5/20) > >>

MichuVeB:
Zacznę może tak... Dzień dobry po mojej sporej nieobecności chciałbym wszystkich z góry przeprosić, że się nie udzielałem a nawet nie dawałem życia.. Niestety życie mnie trochę ''zaskoczyło'' stąd moja nieobecność. Co do tego wątku? Hmm może coś jeszcze da się z tym zrobić z mojej strony powiem tak, że wracam z karierką ale jeszcze nie wiem czy to będzie Barca czy inna zobaczymy :)

ebistal:
I chyba znów klapa :( Było przez pewien czas mega fajnie, gdzie widniało kilka aktywnych karierek, a teraz widzę że znów nic. Co z tym robimy ?

veeq.:
Jestem w dziale prawie codziennie, przeglądam niemal wszystkie tematy z nadzieją, że coś nowego się pojawiło. Od jakiegoś czasu mam chęć zacząć coś własnego, ale nie wiem czy starczy mi wytrwałości żeby pociągnąć to przez dłuższy czas. Jeżeli w dziale widnieją kariery to nie ma powodu na rezygnowanie z nich. Każdy dba o swój projekt na tyle na ile pozwala mu czas bądź chęci, nie można mu tego odebrać kasując sekcje karier...

Moje zdanie jest takie - nie można zamknąć działu karier dopóki istnieje w nim przynajmniej jeden "żywy" projekt.

ebistal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem w dziale prawie codziennie, przeglądam niemal wszystkie tematy z nadzieją, że coś nowego się pojawiło. Od jakiegoś czasu mam chęć zacząć coś własnego, ale nie wiem czy starczy mi wytrwałości żeby pociągnąć to przez dłuższy czas. Jeżeli w dziale widnieją kariery to nie ma powodu na rezygnowanie z nich. Każdy dba o swój projekt na tyle na ile pozwala mu czas bądź chęci, nie można mu tego odebrać kasując sekcje karier...

Moje zdanie jest takie - nie można zamknąć działu karier dopóki istnieje w nim przynajmniej jeden "żywy" projekt.

--- Koniec cytatu ---

Veeq masz rację tylko niektóre są nieaktywne długi czas, ja aż zacząłem dwa tematy, chociaż może ostatnio też nie dałem postu ale mam gotowe wszystko :) Zapytałem tylko co robimy dalej czy są jakieś osoby które wciąż są aktywne i mają chęci ? Jestem najzwyczajnie ciekawy jak sytuacja wygląda, a nigdy niebyłbym za tym aby zamknąć ten dział :) Veeq dawaj dołączaj !

Artur 7:

--- Cytuj ---Zapytałem tylko co robimy dalej czy są jakieś osoby które wciąż są aktywne i mają chęci ?
--- Koniec cytatu ---
Wróciłem min ja, więc chyba są takie osoby... Nie odpowiesz nigdy na pytanie "co z tym robimy?" albo "co dalej", jak zadałem w tytule tego wątku. Można jedynie zobaczyć w ten sposób czy ktoś jeszcze tu żyje, jeżeli jakaś osoba wykaże zainteresowanie i się wypowie tutaj.
Schemat na to, żeby coś tu się jeszcze działo, jest prosty: jest taka osoba jak Ty, która na stan obecny jest aktywna jako nr.1, dokładam swoją cegiełkę ja, co ostatnio zrobiłem, dołoży cegiełkę kolejna osoba, znając Rasivo gdzieś tam pewnie jest i wciąż działa, jest jeszcze wiele innych osób, min Bartekeuro, który może powróci z czymś, a znając jego wytrwałość będzie stałym pewniakiem. Są na pewno jeszcze starzy wyjadacze - w co po cichu wierzę - którzy mają gdzieś "wewnętrzny głos", żeby wrócić z czymś i popisać jeszcze, bo sprawiało im to przyjemność, ale widocznie wciąż jeszcze z różnych powodów nie zdecydowali się na powrót, choć może to jeszcze nastąpi. Więc niema co się oglądać na innych, tylko jeżeli jest chęć, ochota i czas - pisać, wrzucać i to powinno każdego z nas już cieszyć, jeżeli sprawia to nam jakąkolwiek przyjemność...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej