Dział Ogólny > Kariery
CO DALEJ?
Bartekeuro:
Co do powrotu: Pomysł mam,chęci są jednak jedyne co mnie powstrzymuje to robienie grafik które są czasochłonne bardzo.
veeq.:
Nie można zmusić ludzi do powrotu na pesleague. Nie mówię już tutaj tylko o dziale karier, ale o całym forum. Obecnie działy w których przejawia się jakakolwiek aktywność można zliczyć na palcach jednej ręki. Nie ma co się łudzić na poprawę kondycji i ożywienie sekcji karier skoro całe forum powoli umiera i na chwilę obecną na pewno bliżej mu do ostatecznego końca, aniżeli do odbudowy aktywności. Niestety, ale taka jest prawda. Dział karier nie zginął dlatego, że przeminął bum na wirtualne opowiadania, dział karier zginął, ponieważ przeminął bum na to forum...
Ciężko jest odbudować jeden organ, kiedy cały organizm jest zniszczony. Jeżeli na forum nie pojawią się nowi, bądź nie powrócą starzy użytkownicy (niekoniecznie zainteresowani tylko i wyłącznie działem karier) nie ma najmniejszych szans, aby ta strona powstała z kolan. Niewielka garstka ludzi, która obecnie jest w miarę aktywna, po prostu nie jest w stanie tego odratować, choćby nie wiadomo jak bardzo tego chcieli i się starali.
Palacio:
To prawda. Widac to po shoutboxie, forum zdechlo. Jedyne oznaki dawnego zycie sa jak wychodzi nowy pes.
Bartekeuro:
delete
Bartekeuro:
Teraz to już chyba definitywnie kaput. Najwyżej będę jedyny :P
Nawigacja
[#] Następna strona