Dział Ogólny > Kariery

CO DALEJ?

<< < (16/20) > >>

Fiero:
A ja się tak zapytam: można tu jeszcze prowadzić kariery z Fify, czy znowu tylko PES? Bo kiedyś można było i tak się zastanawiam, bo może bym jakąś lajtową karierkę też sobie tutaj pisał.

Rasivo:
Odkąd pamiętam, zawsze prowadziłem tutaj kariery z FIFY :D A jestem już tu parę lat ;)

Nie chce sobie tego przypisywać, więc jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi, ale moja kariera z FIFĄ była chyba jedną z pierwszych, jak nie pierwszą na tym forum z tej serii. Tak jak mówię, mogę pieprzyć głupoty. Nie chce mi się zaglądać w archiwa by to potwierdzić :D Pamiętam tylko tyle, że dostałem małe "ostrzeżenie" na PW, że tutaj tylko seria PES. No ale nikt nic z tym nie zrobił, więc grałem dalej :D

Fiero:
Rasivo, ja pamiętam, że później już oficjalnie można było pisać kariery z Fify, dlatego wolałem zapytać, żeby nie było jakiegoś kwasu ;). Rozejrzę się za jakąś słabszą drużynką, może coś poprowadze.

Daro.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERasivo, ja pamiętam, że później już oficjalnie można było pisać kariery z Fify, dlatego wolałem zapytać, żeby nie było jakiegoś kwasu ;). Rozejrzę się za jakąś słabszą drużynką, może coś poprowadze.

--- Koniec cytatu ---
Jak FIFA18 i luźna kariera, to odradzam jakieś ekipy z 2. lig lub 3. ligi (3. BuLi). Jak na luźno i niezbyt dobra ekipa, to pomyśl może coś od. Australii... Sydney FC, Melbourne City, Victory z Berishą... ; )

Bartekeuro:
Dołącz do nas i prowadź nawet w NHL LUB NBA :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej