Dział Ogólny > Kariery
CO DALEJ?
Fiero:
Daro, nie mów, że mnie nie pamiętasz? :D Pamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;) Swoją drogą myślałem o Australii, ale bym musiał grać bez pucharów. Druga opcja to Szkocja. Hearts albo Rangers.
Bartekeuro, spokojnie, będzie piłka. Nożna ;)
Rasivo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;)
--- Koniec cytatu ---
Sportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D
Daro.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDaro, nie mów, że mnie nie pamiętasz? :D Pamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;) Swoją drogą myślałem o Australii, ale bym musiał grać bez pucharów. Druga opcja to Szkocja. Hearts albo Rangers.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego Fiero twierdzisz, że Ciebie nie pamiętam? Pamiętam doskonale. :D Nie zapominam dobrych ludzi. ;) W innym przypadku nie wiedziałbym dlaczego u Ciebie drugą opcją jest Szkocja. 8)
REJESTRACJA lub LOGOWANIESportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D
--- Koniec cytatu ---
Miało to forum swój niepowtarzalny klimat. +1
Fiero:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D
--- Koniec cytatu ---
Ano, szkoda, że już nie istnieje, mega klimacik tam był i masa świetnych ludzi.
No ale nie ma co offtopować :P
espon:
Sportsgames... fajnie było >:D
To jak? Działamy coś? Piszemy? Korci mnie jakiś start z czymś cały czas.
Fiero? Może jakiś manager? Montreal Impact to była ekipa :D
Nawigacja
[#] Następna strona