Dział Ogólny > Kariery

CO DALEJ?

<< < (17/20) > >>

Fiero:
Daro, nie mów, że mnie nie pamiętasz? :D Pamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;) Swoją drogą myślałem o Australii, ale bym musiał grać bez pucharów. Druga opcja to Szkocja. Hearts albo Rangers.

Bartekeuro, spokojnie, będzie piłka. Nożna ;)

Rasivo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;)
--- Koniec cytatu ---

Sportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D

Daro.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDaro, nie mów, że mnie nie pamiętasz? :D Pamiętasz, żeśmy byli na innym forum z Turkiem i innymi? ;) Swoją drogą myślałem o Australii, ale bym musiał grać bez pucharów. Druga opcja to Szkocja. Hearts albo Rangers.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego Fiero twierdzisz, że Ciebie nie pamiętam? Pamiętam doskonale. :D Nie zapominam dobrych ludzi. ;) W innym przypadku nie wiedziałbym dlaczego u Ciebie drugą opcją jest Szkocja.  8)

REJESTRACJA lub LOGOWANIESportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D
--- Koniec cytatu ---
Miało to forum swój niepowtarzalny klimat. +1

Fiero:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESportsgames :D ? Tam to się dopiero działo, czasami wstawiał człowiek post w karierze wieczorkiem w swoim temacie, a na drugi dzień był już on na drugiej stronie działu :D

--- Koniec cytatu ---

Ano, szkoda, że już nie istnieje, mega klimacik tam był i masa świetnych ludzi.

No ale nie ma co offtopować :P

espon:
Sportsgames... fajnie było  >:D
To jak? Działamy coś? Piszemy? Korci mnie jakiś start z czymś cały czas.
Fiero? Może jakiś manager? Montreal Impact to była ekipa :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej