Dział Ogólny > Kariery

UEFA EURO 2020 - Finał: Francja - Portugalia

<< < (4/93) > >>

Bartekeuro:
Nigdzie mi się nie spieszy. Mam 3 lata aby zdazyc do prawdziwego Euro 2020.

Nie chce mi sie po prostu dla 1-2 osób robić filmów z bramkami. Zrezygnowałem nawet ze screenów bo nikomu udowadniać nie musze już, ze gram te mecze :P

Palacio:
Tez uwazam, ze dla eliminacji to jest zbedne.

Kiedys myslalem zeby stworzyc zwami wspolnie jakis reprezentacyjny karierowy twor. Gdzie kazdy mialby jakas strefe lub strefy. I by sie wspolnie laczyly. Takie uniwersum pesleague.

veeq.:
Belgia gładko przejeżdża się po Gruzji, bez żadnej rewelacji. Moim zdaniem ciężko tutaj mówić o "magicznym starcie", Czerwone Diabły były oczywistym faworytem tego meczu, tak samo jak są oczywistym faworytem całej grupy. Czekam na mecz Szwedów, ciekaw jestem czy po odejściu Ibry ta reprezentacja ma jeszcze jakikolwiek potencjał.

Bartekeuro:
Grupa A

INTRO UEFA EURO 2020Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tego dnia śmiało można powiedzieć, że mieliśmy dwie niespodzianki. Pierwsza to bez wątpienia wynik. Remis mistrzów Europy z 2016 roku z Azerami którzy jednak byli bardzo blisko samego turnieju finałowego we Francji. Sam wynik to zimny prysznic dla Szwedów którzy powinni obudzić się w dalszej części eliminacji. Drugim faktem tego dnia jest powrót Zlatana Ibrahimovica. Sam piłkarz nie był nawet w protokole meczowym prezentowanym na TV przez rozpoczęciem meczu. Sam piłkarz strzelił bramkę na 1-0 a po meczu udzielał wielu wywiadów tłumacząc się ze swojej decyzji. Najprościej mówiąc - wrócił bo nie chce opuszczać drużyny z którą zdobył tytuł mistrza europy.

Wyniki
Spoiler for Hiden: Czarnogóra 4-0 Estonia
Belgia 5-1 Gruzja
Szwecja 1-1 Azerbejdżan

Azerbejdżan - Estonia
Gruzja - Szwecja
Czarnogóra - Belgia

Belgia - Estonia
Szwecja - Czarnogóra
Azerbejdżan - Gruzja

Gruzja - Estonia
Czarnogóra - Azerbejdżan
Belgia - Szwecja

Szwecja - Estonia
Gruzja - Czarnogóra
Azerbejdżan - Belgia

Rewanże

Estonia - Czarnogóra
Gruzja - Belgia
Azerbejdżan - Szwecja

Estonia - Azerbejdżan
 Szwecja - Gruzja
Belgia - Czarnogóra

Estonia - Belgia
Czarnogóra - Szwecja
Gruzja - Azerbejdżan

Estonia - Gruzja
Azerbejdżan  - Czarnogóra
Szwecja - Belgia

Estonia - Szwecja
Czarnogóra - Gruzja
 Belgia - Azerbejdżan

FINALIŚCI UEFA EURO 2020

Info Grafika - Zasady Kwalifikacji UEFA EURO 2020
Spoiler for Hiden:

veeq.:
A jednak! Ibra niezniszczalny, z cała pewnością ten gość jest ewenementem. Zlatan widocznie nabrał apetytu na kolejne reprezentacyjne trofea po ostatnim sensacyjnym triumfie w mistrzostwach Europy. Jak widać same chęci to jeszcze za mało. Szwedzi tylko remisują Azerbejdżanem i już na początku eliminacji na własne życzenie komplikują sobie dalszą drogę. Mimo, że nadal są oni jednym z faworytów do wyjścia z grupy, teraz zadanie staje się znacznie trudniejsze.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej