Dział Ogólny > Kariery

UEFA EURO 2020 - Finał: Francja - Portugalia

<< < (7/93) > >>

veeq.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Trzeci mecz w grupie to już raczej formalność.

--- Koniec cytatu ---

Oficjalnie odszczekuje to co napisałem  ;D

Francuzi tracą komplet punktów jak kompletni amatorzy. Niby klasowa reprezentacja, a pozwala sobie na takie wpadki. Co z tego, że dominowali przez lwią część meczu skoro i tak ostatecznie go remisują. Mołdawia może czuć się zwycięzcą tego pojedynku, wywozi jeden punkt z terytorium przeciwnika.

Szczerze mówiąc nie mam zamiaru rozpaczać nad falstartem Francji. Nigdy za tą reprezentacją nie przepadałem, a już szczególnie za ich nową generacją z Pogbą na czele.

ebistal:
Francuzi zaliczają ogromny falstart w eliminacjach. Z pewnością jest to światowej rangi niespodzianka, której nikt się nie spodziewał. Co więcej Mołdawia upokarza Francję w doliczonym czasie gry w 91 minucie co jest kompletną wpadką ;D

Bartekeuro:
Grupa C

INTRO UEFA EURO 2020Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Chorwacja ten mecz miała wygrać i wygrała, jednak nikt nie mógł spodziewać się, że zawodnicy urządzą sobie prawdziwy festiwal strzelecki. Aż żal było patrzeć na bezradnych zawodników gości. W pewnej chwili widać było, że brakło im tchu. Więcej o meczu nie ma co mówić gdyż takie spotkania muszą się po prostu odbyć. W kolejnych meczach powinniśmy zobaczyć o wiele więcej zaciętej walki.

Wyniki
Spoiler for Hiden: Chorwacja 9-0 Gibraltar
Cypr - Walia
Izrael - Węgry

Wegry - Gibraltar
Walia - Izrael
Chorwacja - Cypr

Cypr - Gibraltar
Izrasel - Chorwacja
Węgry - Walia

Walia - Gibraltar
Chorwacja - Węgry
Cypr - Izrael

Izrael - Gibralar
Walia - Chorwacja
Węgry - Cypr

Rewanże

Gibraltar - Chorwacja
Walia - Cypr
Węgry - Izrael

Gibraltar - Węgry
Izrael - Walia
Cypr - Chorwacja

Gibraltar - Cypr
Chorwacja - Izrael
Walia - Węgry

Gibraltar - Walia
Węgry - Chorwacja
Izrael - Cypr

Gibraltar - Izrael
Chorwacja - Walia
Cypr - Węgry

FINALIŚCI UEFA EURO 2020

Info Grafika - Zasady Kwalifikacji UEFA EURO 2020
Spoiler for Hiden:

Impetuous:
Chorwaci gromią ! Bez żadnych problemów odsyłają Gibraltar z kwitkiem i ten Mandzukić z pięcioma trafieniami.
Francja wicemistrz Europy zalicza falstart z Mołdawią i to w samej końcówce meczu dają sobie wbić bramkę  ???

Bartekeuro:
U mnie nie Francja jest vice mistrzem. Grałem całe eliminacje i Euro 2016. Vice Mistrzem Hiszpania u mnie :) Temat jest do wglądu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej