Może cos z karta graficzna ?
Kurde mam pes2018 ale jest lipa bo nei moge grac online jakies blad co chwila jest pisze ze nie laczy z serwerami konami ktos tez tak ma ??I druga sprawa nieaktualne transfery Neymar w Barcelonie Dembele w Borussi itd kiedy mozna sie spodziewac jakiejs łatki ??
kuzwa nie moge odpalic pesa na pc....17 chodzi mi bez problemu teraz zainstalowalem 18 włączam i kiedy ma się już włączac gra wyskakuje błąd - pes2018 przestał działacwie ktos co to jak to po co wtf ?? :////////////
Gdy włączą serwery wystarczy zrobić Live Update i wszystkie transfery zostaną zaktualizowane.
7Ustaw odpowiednią rozdzielczość w settingu i sprawdź parametry karty
Zauważyliście że ten Live Update psuje składy drużyn? Np. taki real gra jedynm napastnikiem z ronaldo na ławie marcelo na skrzydle(wersja na ps4)
Nie pwoiem ci tego , dopóki nie odpale My Club
To nie chodzi o my club.
Chodzi o to że serwery nie działają, a więc live update też oraz my club
U mnie działa live update (ps4) Tak wygląda podstawowy skład realu po update (swoją drogą arsenal też jest ciekawy) REJESTRACJA lub LOGOWANIE<a target='_blank' href=' REJESTRACJA lub LOGOWANIE zdjęć[/url]
ja jebe, nie dość, że nawet real nie ma licencji to jeszcze k*** grać online nie można... po ch** ja tego pesa w tym roku kupowałem. Jakieś OF już jest?
To sie ciesz chłopie Ja nawet meczu on line nie zagrałem.
Tak wiem, zawsze mogło być gorzej Z innej beczki, czy to normalne? REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tak, to jest "normalne" W PES 2017 też tak kilka razy mi się zrobiło. Średnio raz na 100 losowań special agenta tak się robiło i nie tylko mi. Dziwne, ale czasem tak jest i nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć, bo przecież przełącza się na tryb 100% czarna piłka Czasem też się zdarzało, że jak zatrzymało się obok czarnej to potrafiło przeskoczyć na czarną (do przodu lub, lub cofnąć o jedną do tyłu). To taka przypadłość na którą nikt nie narzekał