Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
johnsing:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo by ich zgasili tekstem, że licencje da się nadrobić wgraniem patcha i wtedy PES wyszedłby na lepszą grę niż FIFA, a na to z komercyjnego punktu widzenia przecież nie mogą sobie pozwolić. Stracili by widownie, bo fejm jest na FIFE i jego widzowie poszli by oglądać jakiegoś drewniaka wychwalającego FIFKĘ pod niebiosa, do tego dochodzi strata prowizji z coinsów i wyświetlenia też lecą w dół, czyli kasa przepada. Przecież FIFA jest popularniejsza tylko dlatego, że ludzie robią na tej grze kasę, a nie dlatego że jest lepszą grą. Zaś "pospolity lud" jak bezmózgie zombie grają w to co jest na TOPie, czyli w FIFĘ, tylko dlatego że na nią jest fejm. I kółko się zamyka. FIFA to nie gra, od kilku lat to czysta komercja.
--- Koniec cytatu ---
Jakiego patcha ... Wiekszosc ludzi gra na konsolach i nie wazne czy na pesleague wiecej gra na pc czy konsoli. Jak mam wgrać patcha na ps4 i grac online? Grałem w bete i chciałbym kupić pesa no ale nie moge, nie bedzie nawet reprezentacji ani licencjonowanych lig.Licencje są bardzo ważne w przypadku konsol. Gameplay moze i fajny ale grać zmyślonymi nazwiskami czy klubami? Gameplay fify wcale nie jest zły jak. Po kilku dniach grania wydaje sie wręcz bardzo dobry.
Gunner_Gesik:
Jak jak to masz wgrać patcha na ps4? Normalnie :) jeszcze prościej niż na pc. Z choinki się urwales ? :D
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakiego patcha ... Wiekszosc ludzi gra na konsolach i nie wazne czy na pesleague wiecej gra na pc czy konsoli. Jak mam wgrać patcha na ps4 i grac online? Grałem w bete i chciałbym kupić pesa no ale nie moge, nie bedzie nawet reprezentacji ani licencjonowanych lig.Licencje są bardzo ważne w przypadku konsol. Gameplay moze i fajny ale grać zmyślonymi nazwiskami czy klubami? Gameplay fify wcale nie jest zły jak. Po kilku dniach grania wydaje sie wręcz bardzo dobry.
--- Koniec cytatu ---
Ty tak na serio z tym patchem na konsolę, czy FIFA wynajęła Cię do trollowania? :'(
gac88:
dla mnie w obliczu zbliżającego się mundialu brak licencjonowanej polskiej reprzentacji to ogromna wada, patchem można załatwić grę offline, online i tak gra się stegersem i innym dziadostwem do siebie nie podobnym, bardzo wątpię aby specjalistom z konami od zmarszczek i patchy z 1000 nowych butów przyszło do głowy, że oprócz strojów i nazw, fajnie byłoby równiez w meczach online widać zmienione nazwiska zawodników
NGK:
Techland pisał, że w tym roku reprezentacja powinna być poprawna. POWINNA ;)
Nawigacja
[#] Następna strona