Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Tianse:
Też słyszałem, że ponoć Konami kontaktowało się z PZPN i reprezentacja Polski ma być normalna. Chociaż z Konami nigdy do końca nic nie wiadomo. Na plus może być, że Techland chce robić oficjalną polską wersję (spolszczoną), a trochę głupim byłoby to robić, gdyby w grze miało zabraknąć reprezentacji Polski.
NGK:
Skąd te informacje o polskiej wersji językowej?
johnsing:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy tak na serio z tym patchem na konsolę, czy FIFA wynajęła Cię do trollowania? :'(
--- Koniec cytatu ---
Pewnie nie zauważyłeś ale jestem tu od kilku lat. Przestałem grac w pesa jak wypuścili gowno zamiast pesa 2014 a ze komputer stary to kupiłem fife na konsole i tak do teraz. Chciałbym znowu pesa wiec można powiedzieć ze urwalem sie z choinki i nie wiem jak sie wgrywa patcha na ps4 by mieć prawdziwe składu, drużyny i żeby moc grac z tym patchem online.
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie nie zauważyłeś ale jestem tu od kilku lat. Przestałem grac w pesa jak wypuścili gowno zamiast pesa 2014 a ze komputer stary to kupiłem fife na konsole i tak do teraz. Chciałbym znowu pesa wiec można powiedzieć ze urwalem sie z choinki i nie wiem jak sie wgrywa patcha na ps4 by mieć prawdziwe składu, drużyny i żeby moc grac z tym patchem online.
--- Koniec cytatu ---
Na forum od kilku lat i jeszcze nie zauważyłeś działu z OF na konsolę? Tam pogrubiony i przypięty temat, a w nim w pierwszym poście wszystko wyjaśnione i pokazane tak, że dziecko zrozumie. Gratuluję spostrzegawczości. Jak Ci kilka lat zajmuje dojście do takich rzeczy, to już wiadomo czemu kupujesz FIFĘ ;) I strach pytać, ile Ci zajmuje dojście pod bramkę przeciwnika, żeby w ogóle nie zapytać o strzelanie bramek :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd te informacje o polskiej wersji językowej?
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio mi ktoś mówił, że pojawiają się takie plotki. Według mnie osobiście, to zupełnie zbędna rzecz.
Gunner_Gesik:
Czy ktos sprawdzał czy można w tą betę grać ze znajomymi tworząc imprezę? Tak jak to się robiło w demie pesa 17?
Bo poziom graczy w tej becie jest naprawdę słaby.
Tak to by się pogralo z kimś ogarnietym. I grać można by było nawet gdy beta by się skończyła.
Nawigacja
[#] Następna strona