Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
chillonahill:
Agent oczywiście średni. Mały procent na czarną i złotą. Maja być bonus za special mecze.
W ogóle ktos juz awansował z tego forum do div 1 w my Club?
Johny B.:
Siema ludzie. Nie wiem jak wam ale mi pesik 2018 na PC dziala ekstra. Na 50 meczy ktore agralem mialem jednego oszusta i moze raz male lagi a tak wszystko huja oki. Wkurza mnie czasami ze cięko jest trzelic bamke sam na sam
(zwlaszcza dobrym zawodnikiem), bramkarze wyciagaja naprawde duzo. Ale nic probuje dalej mam ogolnie przecietna druzyne ale messi mi hula tylko ze same asysty wali a bramek jak na lekarstwo pozdro dla pesowiczow.
Johny B.:
I jeszcze jedno szukanie rywala to okolo 1 minuta a nie jak inni pisze kilka minut trza miec dobry sprzet i szybkiego net to bedzie gitara. A tak z innej beczki mam Milika i wali mi bramy lepiej jak mesii. Dzis agent moze cos fajnego wpadnie pozdro i owocnych losowan czarnych pileczek.
Fred23X:
k...a normalnie zaraz się załamie, 5 meczy i pięciu szmaciarzy, rating po 400 ,strzeli jakąś 1 na siłe bramke pod koniec meczu , normalnie nie mam słów
Fred23X:
cały mecz wywala piłki, pała do przodu, ja nie mogę nic, albo bramkarz wszystko broni, albo do pustej nie trafiają, co ci frajerzy z tego mają, normalnie nie rozumiem tego
Nawigacja
[#] Następna strona