Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (143/159) > >>

tomcik999:
Kolego ja gram od tego roku w peska  :P

gac88:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiesz kolego że słabe połączenie tez jest często stosowane przez cziterów np obciążają łącze i wtedy laguje i przerywa mecz przy stanie dla Ciebie korzystnym. To jest bardzo częste działanie czitera także nie mów że na ps 4 nie ma takich bo sam widzisz że są.

--- Koniec cytatu ---

ja grałem pes2014-pes2016 na pc, od pes2017 na ps4 i stwierdzam, że na pc takie rzeczy działy się 10 razy częściej, mając rating połączenia AAA naprawdę ciężko trafić na takiego oszusta

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOj to trzeba się podszkolić, odpowiednie używanie sprintu plus triki prawa gałką robią całą robotę :) Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
dzieki za rady REJESTRACJA lub LOGOWANIEWejdź sobie w trening :)

--- Koniec cytatu ---
hehe tak trzeba zrobic trening trening i jeszcze raz trening

Johny B.:
ludzie wczoraj na 6 losowan same szity mi weszly tylko werner z lipska sie trafil ogolnie kupa.

Johny B.:
siema, jak to jest ze jczasem jak gram z polakiem to mam lekkie lagi a jak z faciem z np ameryki poludniowej to chodzi jak burza
a tak na marginesie gralem wczoraj z leszczem ktory mial ponad 100 meczy wygranych a okolo 40 przegranych, mysle sobie niezly kozak ale w grze byl cienias jakich malo nie potrafil zagrac nic, wiec pomyslalem niezly oszust , zaczynam wygrywac pach wyszedl ku....tas z sieci i mi mecz sie nie odbyl oooooszzzuusst jakich malo uwazajcie na takich frajerow pozdro. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej